pippamiddleton wedding 10

Jutros su se u crkvi Svetog Marka u Engleskoj vjenčali James i Pippa na privatnoj ceremoniji koja je uključivala kraljevsku obitelji, par celebrity lica i mnogo statement šešira.

Pippa je u crkvu došetala u pratnji oca, odjevena u dugu haljinu sa ovratnikom koju potpisuje Giles Deacon. Iako je ovaj dizajner poznat po nešto dramatičnijem pristupu dizajnu i ljubavi prema edge komadima, Pippa je izgleda elegantno i bajkovito u čipkastoj vjenčanici ukrašenoj sitnim bisernim perlama.

pippamiddleton wedding 12

pippamiddleton wedding 14

pippamiddleton wedding 11

pippamiddleton wedding 13

pippamiddleton wedding 08

Haljina je inspirirana scenom iz filma The Leopard, u kojoj Claudia Cardinale pleše u dugoj haljini s ovratnikom i puf rukavima. Robinson Pelham tijara, Stephen Jones vel i Manolo Blahnik cipele zaokružili su njen look. James je birao trodijelno odijelo koje se odlično uklopilo u stil koji je vladao cijelom ceremonijom – britanski chic.

pippamiddleton wedding 03

pippamiddleton wedding 05

pippamiddleton wedding 10

Kate je ovaj put obnašala ulogu mame, sestre i prijateljice koja se brinula da djeca budu mirna pri ulasku u crkvu, ali i da Pippina haljina izgleda besprijekorno tijekom fotografiranja. Kate je birala dizajn Alexandera McQueena. U nastavku donosimo još par zanimljivih trenutaka sa ovog vjenčanja.

pippamiddleton wedding 04

Foto: Vogue.co.uk


Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica blagdani vodic

insta nsl