vjencanje naslovna

Imali ste malu nesreću s haljinom koja odavno čeka na tu svadbenu večer, ne stižete sašiti savršenu kombinaciju ili ste naprosto bez ideje? Problem riješen, jer vam mi donosimo 3 sjajne kombinacije koje možda i već imate u svom ormaru.

Uz pravo pojačanje u obliku niski ogrlica, ubojitih cipela na petu ili pak odličnog frizera koji će ukrotiti vašu kosu i učiniti je neodoljivom, možete oduševiti sve prisutne mada ste cijeli look smislili tek danas. No, uvijek vjerujte svom izboru, obucite ono u čemu se osjećate najudobnije i uživajte u kombiniranju, naravno.

#1 Ljetna haljina koja stiže u pomoć naš je favorit broj 1.
Polka točkice,  jarka boja, lepršav kroj. Ukoliko imate nešto slično ovoj haljini u svom ormaru, dajte si oduška i dodajte ogrlice sa sitnim privjescima ili niz narukvica kako biste haljini dali svoj mali pečat.

01

#2 Sa cvjetnom haljinom uistinu ne možete pogriješiti. Baš kao i na primjeru sa slike, naoružajte se remenom u istoj boji, popnite se na trendy cipele sa potpeticom u kojima možete plesati do zore, a stvarčice spremite u clutch torbicu iste ili slične nijanse.

02

#3 Kombinezon ili slip majica u kombinaciji s hlačama visokog struka, postoji mnogo varijacija na temu. Monokromatska kombinacija je također ono što nam se ovdje sviđa, kao i izrazito ljubičast ruž koji parira bjelini. Na isti ili sličan način ovaj recept možete primijeniti na svoju garderobu. 

03

Sretno!

Foto: Pinterest, frenchystyle.com

Članci koje smo odabrali za vas