vjencanje naslovna
Horoskop ponekad može otkriti zanimljive informacije o tome kako mi shvaćamo sve oko sebe, pa tako i naš veliki dan i haljinu koji bismo nosili za tu najljepšu priliku. Bila ona s volumeniziranom suknjom od tila, minimalistička ili u sirena kroju, sigurno će vas zanimati što vaš horoskopski znak otkriva o vašem modnom ukusu i koliko vaš karakter utječe na taj odabir.

Zabavite se i vi s nama, prelistajte dalje i pogledajte što vam vaš horoskopski znak želi poručiti, da li je točno predvidio i koliko se slažete s njim.

#1 OVAN

Djevojke koje se kriju iza ovog horoskopskog znaka su moderne žene koje bježe od raskošnog tila i mnoštva čipke. Odaju se šarmu čiste bjeline i linijama koje idu uz tijelo.

01

#2 BIK

Kao veliki obožavatelji ručnog rada i uzoraka, one će često pribjeći vjenčanicama u cvijeću i ručnom, raskošnom radu koji se može osjetiti dodirom po površini haljine. Ove romantičarke obožavaju mnoštvo slojeva, otvorena ramena i otvoreniji dekolte.

02

#3 BLIZANCI

Skrivena strast koju imaju djevojke sa znakom Blizanaca je ona prema resama, pom pom ukrasima i drugim zabavnim dodacima, a što se njihova ukusa tiče, uspijevaju spojiti nespojivo. Na taj način svojim modnim odabirom iznenade sve prisutne. Kod vjenčanica će rado birati autentične materijale i ukrase.

03


#4 RAK

Retro, retro i retro su tri najdraže riječi ovog horoskopskog znaka. Dodatke poput lokni, rolki i rukavica, ove djevojke kombiniraju uz sve, pa čak i kad su u pitanju njihove vjenčanice. Bez prstena koji je naslijedila od bake ne može zamisliti dan na kojem će reći svoje konačno:’Da!’.

04

#5 LAV

Uvijek otvoreni za nešto novo, ljubitelji nečega drugačijeg i vječna meta svačije pozornosti u kojoj uživaju jesu Lavovi. Oni će za svoj veliki dan birati ekstravagantnu haljinu uz mnoštvo ukrasa i volumena kojom će krasti svačije poglede.

05

#6 DJEVICA

Ljubiteljice elegancije i jedinstvenosti svoju vjenčanicu vole jednostavnu i s nekim detaljem koji će mladenki biti jako drag. Uvijek ženstvene i nježne, birati će materijale koje lepršavo padaju niz tijelo bez previše volumena.

06

#7 VAGA

Glamur i ženstvenost su dvije riječi koje tvore savršeni opis stila vjenčanice koju ovaj horoskopski znak bira. Obožavaju čipku i til, stoga će na njihov dan ti materijali dominirati.

07

#8 ŠKORPION

Često napuštaju normu i uvijek žude za nečim drugačijim, pa tako i u izboru svoje haljine za vjenčanje. Njihov stil ima dašak rock and rolla, a vole rušiti modne stereotipe.

08

#9 STRIJELAC

Ogroman volumen haljine te njen šarm je sve što ove mladenke žele. One žele volumeniziranu haljinu koja podsjeća na haljine iz bajki koje smo čitali u djetinstvu i u kojoj će plesati do zore.

09

#10 JARAC

Sofisticirano, kvalitetno i krojeno po mjeri je savršeno za veliki dan Jaraca po horoskopu. Oni će rado uložiti novac u nešto kvalitetno i divno sašiveno, pri tome ne pretjeravajući s dodacima. Čak i ako to znači da će nositi odijelo.

10

#11 Vodenjak

Ljubitelji asimetričnosti i neobičnosti žuditi će za haljinom koja će zadovoljiti njihovu potrebu da se istaknu među mnogim drugim mladenkama. Obožavaju šljokice i nešto drugačije i  avangardne krojeve. 

11

#12 RIBE

Kreativni obožavatelji bajkovitih haljina neće znati stati dok ne nađu onu pravu čaroliju. Boho prizvuk kao i gracioznost je ono što traže u haljini sve dame koje su Ribe u horoskopu.

12

Za MODAMO.info piše: Marija Perić
Foto: pinterest.com 

Članci koje smo odabrali za vas