mihanomomosa vjencanice naslovna

Mihano Momosa je posvećen ženi i stavlja je u centar kreativnosti, dajući joj titulu princeze u modernoj bajci. Elegantne i nježne haljine u pastelnim bojama koje su dio njihovog dizajnerskog opusa manifest su snažnog duha i blage naravi, te se dodir luksuza uvijek očitava u ručnom vezu, čipci, perju i svili. Uzorak ruže se odavno veže za ovaj neodoljivo romantični srpski brand, koji je dio i njihove proljetne kolekcije.

vjencanje dekoracija baloni 04

Bez obzira na vrstu ceremonije koju birate za vaše vjenčanje, dekoracija je segment kojem se pridaje mnogo pozornost, budući da upravo one vaše vjenčanje čine posebnim, a gostima daju osjećaj ugodnosti i kućne atmosfere. 

pippamiddleton wedding 10

Jutros su se u crkvi Svetog Marka u Engleskoj vjenčali James i Pippa na privatnoj ceremoniji koja je uključivala kraljevsku obitelji, par celebrity lica i mnogo statement šešira.

zaruke modamo22

Osim što biste odmah poželjeli da ste pozvani na njihova buduća vjenčanja, fotografije ovih parova će vas raznježiti i nasmijati, ali i inspirirati pri vašem fotografiranju za sličnu priliku.

vjencanje ideje organiziranje naslovna


Ukoliko i vi već neko vrijeme svoj planer ispunjavate odličnim idejama i prijedlozima za organiziranje vjenčanja koje ćete vi i vaši gosti pamtiti još dugo nakon održavanja istoga, onda biste trebali pripremiti na desktopu folder i vaš miš, jer ove ideje s Pinteresta ćete htjeti spremiti. Bez obzira na tip vjenčanja koje planirate, ovi prijedlozi će sigurno začiniti vašu cjelodnevnu zabavu. Kako biste kreirali event iz snova, donosimo par kreativnih ideja koje će vam pomoći na putu do cilja.

poklon naslovna

Darovi za goste su mala zahvala za trenutke koje su proveli s vama u tako lijepom i intimnom periodu. Kako biste učinili da se osjećaju posebno i ostavili traga u njihovoj svakodnevnici, te im darovali praktičan detalj, izdvojili smo 11 kreativnih ideja koji se miču od tradicionalne navike darivanja foto zahvalnice i ručnika.

eliesaab naslovna

I iako je gotovo svaka haljina koja izađe iz ateljea ovog libanonskog dizajnera pravo dizajnersko umjetničko djelo, Elie je tek prošle godine predstavio liniju posvećenu isključivo budućim nevjestama.

vjencanje naslovna

Imali ste malu nesreću s haljinom koja odavno čeka na tu svadbenu večer, ne stižete sašiti savršenu kombinaciju ili ste naprosto bez ideje? Problem riješen, jer vam mi donosimo 3 sjajne kombinacije koje možda i već imate u svom ormaru.

vjencanje naslovna
Horoskop ponekad može otkriti zanimljive informacije o tome kako mi shvaćamo sve oko sebe, pa tako i naš veliki dan i haljinu koji bismo nosili za tu najljepšu priliku. Bila ona s volumeniziranom suknjom od tila, minimalistička ili u sirena kroju, sigurno će vas zanimati što vaš horoskopski znak otkriva o vašem modnom ukusu i koliko vaš karakter utječe na taj odabir.

frizure vjencanje naslovna
Odabir frizure koja će najbolje nadopunjavati vašu vjenčanicu zna biti pravi izazov. Rep, pletenica ili kombinacija ovog dvoje, raspuštena kosa ili skupljena u pundžu – opcija je mnogo, zbog čega je donošenje konačne odluke još teže. Zato smo za pomoć u donošenju odluke svratili po savjet poznatog bh.frizera Stipe Filipovića koji nam je izdvojio 5 prijedloga kako kosu stilizirati ovog proljeća za poseban dan.