dekoracije naslovna


Naravno da je Pinterest naša prva destinacija nakon što odaberemo lokaciju i temu našeg vjenčanja, a IKEA shopping adresa na kojoj ćemo moći pronaći pristupačne varijante ukrasa koji nam se sviđaju i koje ćemo moći kasnije iskoristiti i u našem domu. Korisno i praktično, zar ne?
Uistinu, IKEA i Pinterest zajedno čine sjajan duo, budući da pozitivno djeluju na naš budžet, a i omogućuju nam da naše ideje ostvarimo uz DIY projekte i detaljno pretraživanje omiljenih web adresa. U nastavku smo izdvojili par simpa ideja kako možete jednostavno realizirati vaše ideje za vjenčanje uz pomoć Pinteresta i IKEA-e, no, vjerujemo da uz buđenje istraživačkih sposobnosti možete ih pronaći još bezbroj!

Nicole-Warne-Gary-Pepper-Girl-Wedding201804040141


Ona je vlasnica bloga Garry Pepper Girl te online dućana, a on je fotograf. Zajedno su već deset godina, zaručeni su tri godine, a 19.3., na ceremoniji pred 90 najbližih prijatelja, izrekli su svoje sudbonosno da. Upoznali su se 2007.godine na božićnoj zabavi kod prijatelja, a najveći upitnik bio je – kako se ranije nisu upoznali, obzirom da su oboje rođeni u malenom australijskom gradiću. Uskoro se rodila romansa popraćena velikom zajedničkom strašću prema avanturama. Samo vjenčanje podrazumijevalo je trodnevno uživanje u organskim vinima, ceremoniju na litici, ples i zabavu pod zvijezdama, ali i brunch dan kasnije.

pozivnice vjencanja sarmantnepozivnice16

Kako bi ceremonija vjenčanja doista bila dan iz snova, pažnja se posvećuje čak i najmanjim detaljima, a jedan od tih detalja su definitivno pozivnice za vjenčanje. Pozivnice koje dolaze iz kreativne agencije Skoko & Co. su lijep uvod i u vaše vjenčanje.

vjencanje naotovrenom

 

I dok neki parovi vole svoju ljubav slaviti na intimnim ceremonijama, drugima je ideja o putovanju u egzotične krajeve ili velike svadbe definicija savršenog scenarija za vjenčanje. No, u svakome od tih scenarija važnu ulogu svakako igra i odabir lokacije, koja treba biti magična te na najljepši mogući način ugostiti njima drage ljude.

vjencanje nalovna

Organizacija vjenčanja intiman je i lijep, no, ujedno i dug proces koji zahtjeva i brojna financijska izdavanja. Prilikom organizacije, postoji i par stavki na kojima sigurno možete dodatno uštedjeti, bez da to umanjuje vašu ljubav prema određenoj estetici ili smanjuje samu kvalitetu izvedbe. Zahvaljujući našim kreativnim i istraživačkim vještinama pazimo da uvijek pronađemo najbolje rješenje za sve naše potrebe i obveze oko planiranja svih detalja oko vjenčanja, a ovi DIY projekti su najbolji dokaz tomu. 

mihanomomosa vjencanice naslovna

Mihano Momosa je posvećen ženi i stavlja je u centar kreativnosti, dajući joj titulu princeze u modernoj bajci. Elegantne i nježne haljine u pastelnim bojama koje su dio njihovog dizajnerskog opusa manifest su snažnog duha i blage naravi, te se dodir luksuza uvijek očitava u ručnom vezu, čipci, perju i svili. Uzorak ruže se odavno veže za ovaj neodoljivo romantični srpski brand, koji je dio i njihove proljetne kolekcije.

vjencanje dekoracija baloni 04

Bez obzira na vrstu ceremonije koju birate za vaše vjenčanje, dekoracija je segment kojem se pridaje mnogo pozornost, budući da upravo one vaše vjenčanje čine posebnim, a gostima daju osjećaj ugodnosti i kućne atmosfere. 

pippamiddleton wedding 10

Jutros su se u crkvi Svetog Marka u Engleskoj vjenčali James i Pippa na privatnoj ceremoniji koja je uključivala kraljevsku obitelji, par celebrity lica i mnogo statement šešira.

zaruke modamo22

Osim što biste odmah poželjeli da ste pozvani na njihova buduća vjenčanja, fotografije ovih parova će vas raznježiti i nasmijati, ali i inspirirati pri vašem fotografiranju za sličnu priliku.

vjencanje ideje organiziranje naslovna


Ukoliko i vi već neko vrijeme svoj planer ispunjavate odličnim idejama i prijedlozima za organiziranje vjenčanja koje ćete vi i vaši gosti pamtiti još dugo nakon održavanja istoga, onda biste trebali pripremiti na desktopu folder i vaš miš, jer ove ideje s Pinteresta ćete htjeti spremiti. Bez obzira na tip vjenčanja koje planirate, ovi prijedlozi će sigurno začiniti vašu cjelodnevnu zabavu. Kako biste kreirali event iz snova, donosimo par kreativnih ideja koje će vam pomoći na putu do cilja.