levis justin 1

Još početkom godine, Justin je razveselio svoje fanove viješću da početkom drugog mjeseca objavljuje novi album. Album Man of the Woods donosi zanimljiv preokret od dosadašnjeg materijala, no, pjesme s njega kradu simpatije na playlistama i radiopostajama diljem svijeta. Justin je i dalje zavodljiv, plesan i ritmičan, baš kao što smo i navikli od kralja popa, kako ga često mediji nazivaju. Početak listopada rezervirao je za predstavljanje suradnje s omiljenim denim brandom, Levi'som.

Kolekcija nazvana Fresh Leaves donosi redizajnirane Levi'sove klasike kojima je Justin dao osobnu notu. Naime, baš kao i njegov posljednji album i ova kolekcija povratak je u njegovo djetinjstvo, kada se kao dječak iz Tennesseea redovito natjecao sa svojim prijateljima kako bi si mogao kupiti omiljene tenisice i kultne flanel košulje.

levis justin 2

„Ova Levi's kolekcija je moj pokušaj dijeljenja nekih mojih iskustava sa obožavateljima.“ – otkrio je za Vogue magazin.
Zbog toga ne čudi što je njegova suradnja s brandom koji zauzima posebno mjesto u američkoj interpretaciji street weara rezultirala linijom koja donosi svjež pogled na omiljene basic komade - karirane košulje, jeans te jakne s krznenim dodacima. Kolekcija sadrži artikle koje i Justin danas rado nosi – Levi's 501 traperice, karirane košulje koje su dostupne u crvenim i zelenim tonovima i upotpunjene kapuljačom te jeans jakne koje su sada ekstra duge i obogaćene kamuflažnim uzorkom.
Kao simbol autentičnog samoizražavanja, Levi’s su oduvijek nosili glazbenici s jedinstvenim glasovnim sposobnostima, kao i njihovi obožavatelji. Autentični duh Levi’sa Justin je predstavio ovom kolekcijom i ponosni smo na našu zajedničku suradnju”, rekla je Jennifer Sey, glavna direktorica marketinga za Levis Strauss & Co.

Ovom suradnjom Justin je potvrdio da i u modnoj industriji vrijedi ona: „What goes around comes around.“
Kolekcija je već dostupna u Levi's dućanima, a detaljnije ju možete istražiti na ovom linku.

 

levis justin 3


Foto: Metal Magazine, vogue.com

Članci koje smo odabrali za vas