modamo levis ana bavrka 01 nsl

S dolaskom jesenskih dana, u fokusu naših kombinacija upravo su traperice. Komad je to koji je istovremeno nonšalantan, udoban, seksipilan i demokratičan...

Kada govorimo o brendovima koji redovito donose moderan pogled na klasične traper komade, među njima svakako se ističe Levi's koji kroz kolekcije kreira modele inspirirane uličnom modom koje ćete poželjeti u vašoj garderobi i svakodnevnim kombinacijama.

Detalji su ti koji unose svježinu i daju zaigranu notu trapericama, a upravo je poderane traperice s Levi's etiketom u svoju modnu svakodnevnicu dodala i bh.voditeljica Ana Bavrka. Ana je traperice s pomalo iznošenim vintage izgledom za šetnju gradom dodatno naglasila trendi duksericom u kontrastnoj zelenoj nijansi s prepoznatljivim Levi's logotipom.

modamo levis ana bavrka 01 02

Logomania je jedan od mini trendova sezone, a dukserice su odavno favorit brojnih street style zvijezda koje su kroz svoja izdanja pomaknule granicu njene nosivosti i učinile ih djelom svakodnevnih kombinacija.
Uz jeans jaknu koja je obogaćena toplim krznom, Ana je kombinirala udobne bijele Levi's tenisice i ruksak u identičnoj boji. Ova je kombinacija još jedan sjajan pokazatelj da bazični komadi iz ormara mogu kreirati itekako zabavna izdanja, koja će osim udobnosti, osigurati i stylish izgled.

modamo levis ana bavrka 01 01

modamo levis ana bavrka 01 04

modamo levis ana bavrka 01 05

modamo levis ana bavrka 01 06

modamo levis ana bavrka 01 03

Ana nosi Levi's traperice, Levi's duksericu, Levi's jaknu, Levi's tenisice i Levi's ruksak

 


Foto: Marko Jovančić za MODAMO.info

Članci koje smo odabrali za vas