modamo buzz nagradna 01

BUZZ shop je već odavno u našoj zemlji prepoznat kao idealna destinacija za istinske ljubitelje tenisica i sneaker kulture koji će svojim asortimanom zadovoljiti ukuse i onih najzahtjevnijih kupaca, stoga ne čudi da njihova vrijedna ekipa priprema otvaranje još jednog BUZZ shopa, ovoga puta na iznimno atraktivnoj lokaciji na adresi Ferhadija, Sarajevo.

Unutar zanimljivo uređenog BUZZ shopa, svi poznavatelji urbane kulture će uživati u najnovijim kolekcijama tenisica kakve će naći na BUZZ SNEAKER STATION, a birati mogu između vrhunskih brandova kao što su Nike, adidas, New Balance, Asics, Converse, New Era i drugi.

Ono što pored jedinstvenog shopping iskustva BUZZ čini posebnim jeste činjenica ćete ekskluzivno na njihovim policama pronaći popularni 'Jordan' model tenisica, a zaljubljenici u najnovije kolekcije spomenutih brandova će u BUZZ shopu uistinu doći na svoje.

BUZZ shop ovog ponedjeljka, točnije 14.8., svečanim otvaranjem pozdravlja svoje kupce na Ferhadiji već od 10:00h ujutro, stoga im se svakako pridružite, a povodom otvaranja jednog MODAMO čitatelja ili čitateljicu darujemo BUZZ majicom po vlastitom izboru.

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOJ IGRI?

Dovoljno je da kliknete OVDJE i ispod fotografije ove majice odgovorite na pitanje na kojoj adresi se otvara novi BUZZ shop, te tagirate prijateljicu s kojom bi otišli na otvaranje.

buzz majica

Igramo se do 13.8.2017, u ponoć, a 14.8.2017 u podne proglašavamo sretnog pobjednika ili pobjednicu koju ćemo odabrati slučajnim odabirom putem alata random.org.

Sretno i vidimo se u BUZZ shopu

Članci koje smo odabrali za vas