koznajakna nsl

Savršen je odabir za prijelazno razdoblje i chic nastavak outfita koje birate za svaki dan.
Postala je prilagodljiva svakom ormaru, budući da je dostupna u nekoliko različitih boja, dok detalji na jakni daju dodatnu dinamičnost i zabavnu notu klasičnim komadima. Ako želite investirati u model koji ćete moći nositi godinama, birajte jaknu jednostavnog kroja, bez pretjeranih ukrasa, koji će vam veličinom savršeno odgovarati – treba vam omogućiti slobodne kretnje te lijepo naglašavati liniju.

S obzirom na to da je kožna jakna i komad koji nosi dozu modnog bunta sa sobom, nemojte se libiti kombinirati ju od jutra do večeri. Upotpunit će i vaša poslovna izdanja, a lijepo će se slagati i uz šljokičastu haljinu, suknju s perjem ili malu bijelu haljinu otvorenih leđa. Uz klasične modele, u trenutnoj ponudi high street dućana pronaći ćete i odlične modele u boji, s ukrasima na sebi i vezom koji će biti odlična nadogradnja klasičnoj crnoj jakni.
Kako ju stilizirati kroz cijeli mjesec i učiniti zvijezdom svakodnevnih izdanja, otkrivamo kroz 22 stylish kombinacije it cura.Foto: pinterest.com

Članci koje smo odabrali za vas