dzemperi otvorenihleda naslovna

Topli džemperi neizostavan su dio naših izdanja u zimskom periodu, a svaki makeover ovog bazičnog komada potakne nas da se iznova zaljubimo u teksturu, toplinu i šarm pletiva.

Jedan od posljednjih inicijatora našeg posljednjeg pretraživanja interneta upravo je džemper otvorenih leđa koji na tako suptilan način unosi dinamičnost i dozu suptilnog seksipila u svako izdanje. Izrez na leđima trendy je update klasičnog poimanja džempera, a sviđa nam se i činjenica da zahvaljujući izrezu u kombinaciji s pletivom možete dodati još jedan komad, posebice ako je riječ o modelima koji imaju nešto veći izrez. Uz čipku, on kreira ženstveni duo, dok će slip modeli dati dodatnu zavodljivost i probuditi maštu. Naravno, ovi modeli u zimskim mjesecima zahtjevaju i par dodatnih slojeva uz koje vam neće biti hladno. 
U dućanima ćete uz modele koji se otraga vežu u čvor, naći i statement modele s mašnom, ali i urbane modele na preklop. Birali suptilni izrez ili nešto odvažniji preklop, sigurni smo da će osvježiti vašu zimsku garderobu, a u nastavku donosimo nekoliko favorita iz aktualnih kolekcija online dućana.


Članci koje smo odabrali za vas