traperice kombinacije naslovna

 

Omiljena ležerna uniforma, komad koji na tako ženstven način naglašava našu siluetu i vječni suputnik u kreiranju cool vikend izdanja - traperice su s razlogom jedan od osnovnih komada našeg ormara. Ujedno demokratične, basic i tako moderne - iz sezone u sezonu dobivaju sasvim novi izgled i postaju tema brojnih modnih kolumni. Uz vječne klasike, svake sezone uživamo i rado biramo trendy modele koji simpatije kradu novim krojevima, bojama, izrezima, dodacima. Uz tako šaroliku ponudu, nikada nije bilo lakše naći nešto baš po mjeri. Zimi one postaju dio naših svakodnevnih izdanja i obveza, kada smo u potrazi za udobnim, svestranim i chic komadima koji zajedno čine dotjeranu bazu.


Osim uz oversized pletivo, udobne dolčevite za svaki dan kombinirano ih i uz prozirne haljine sa aplikacijama za ženstven look koji je sjajan kandidat i za street style priče. Romantične bluze, boho tunike ili dečkova košulja dat će im također osobnu notu.
A ovo su samo neki od stilskih prijedloga kako ih nositi kroz mjesec. Za dodatnu inspiraciju, posudite stilske formule od ovih chic dama.


Foto: pinterest.com

Članci koje smo odabrali za vas