ormar ciscenjeormara


Vjerujemo da i vi u svom ormaru imate bar nekoliko komada koje nikada niste nosili ili vam više ne odgovaraju, ali ste se vezali za njih emocionalno i iz sezone u sezonu, oni zauzimaju prostor u ormaru, te nisu nosivi iz raznih razloga.
Ukoliko se pronalazite u ovom scenariju, vrijeme je da učinimo ono što već predugo odgađamo, a podrazumijeva vrećice, malo modne odlučnosti i stvari koje nose barem jednu od sljedeće 4 karakteristike. Spremni na malo proljetno čišćenje ormara?

#1 Sve što nosi etiketu 'VRIJEME JE ZA POSJET KROJAČU', a još uvijek niste otišli do njega
Ukoliko vas neka haljina ili hlače sa ovom etiketom gledaju sa vješalice već više od mjesec dana, vrijeme je da ih napokon odnesete kod krojača. Na taj način ćete dobiti novi komad koji možete nositi odmah sutradan, ali vam neće bespotrebno zauzimati mjesto u ormaru.

 

ormar ciscenjeormara2

#2 Sve što niste nosili više od pola godine
Sigurno postoji razlog zašto niste nosili svoju jaknu s perjem ili haljinu sa šljokicama već neko vrijeme. Sada je idealno vrijeme da ih isprobate i upitate se je li vam ovi komadi i dalje dobro stoje, možete li ih nositi uz ostatak garderobe, a ukoliko ne možete, postoji li neka prilika za koju ih možete sačuvati. Također, provjerite osjećate li se udobno u toj odjeći i je li igdje oštećena. Odgovaranjem na ova pitanja znati ćete želite li zadržati neki komad koji dugo niste nosili ili ne.

#3 Grudnjaci koji više ne pružaju podršku
Sigurni smo da u svojoj ladici za rublje imate nekoliko grudnjaka koje ne nosite nikako ili vrlo rijetko jer vam ne pružaju osjećaj udobnosti i ne izgledaju jednako dobro kao onaj dan kada ste ih kupili. Vrijeme je da i njih izbacite iz svog ormara.

#4 Odjeća koja vam je prevelika ili premala
Njegova majica, jeans hlače iz srednje škole i majica koja više nije majica nego top - ovo su samo neki od komada koji ne bi trebali bespomoćno ležati na policama vašeg ormara. Sve što vam ne odgovara veličinom, odnosno svi komadi koji su vam sada preveliki ili premali trebaju napustiti vašu garderobu.

Foto: pinterest.com

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica parfem

insta nsl