levisbih modamo look1


One su jedan od jednostavnijih, opuštenijih i dotjeranijih komada u našem ormaru, a ona, ona je simbol klasike kojoj se uvijek vraćamo. Savršen par traperica i odlično krojena jeans jakna basic su garderoba svake dame, bez obzira na dob i stil koji preferira.

Ako želite igrati na sigurno i birate klasiku, onda su High Rise Skinny traperice model uz koji ćete se uvijek osjećati samopouzdano i izgledati chic. One će vas spasiti scenarija u kojem u kabini isprobavate već dvadeseti model traperica i dokazati vam da postoji ljubav na prvi pogled. Njihovu ljepotu prepoznala je i Ana Raguž, blogerica čiji inspirativni Instagram kutak uz zanimljive kadrove svakodnevnice, nudi i cool savjete u odijevanju.
Uz Levis traperice, za cool dnevni look, birala je i majicu sa natpisom (koja je vodeći trend ovog proljeća), Levi's traper jaknu koja odlično naglašava njenu figuru te bijele tenisice i maramu. Look je upotpunila cekerom s logotipom branda (također mini trend ovog proljeća). Uz opuštene kovrdže i veliki osmijeh, njen look je bio spreman za novu street style avanturu.
Modna preporuka: Look kopirati za šetnje gradom s dečkom, druženja na otvorenoj terasi s prijateljicama i u danima kada vas čeka duga lista obveza. 

 

levisbih modamo look2

levisbih modamo look5

levisbih modamo look4

Ana nosi Levi's traperice, Levi's majicu, Levi's jaknu, Levi's tenisice i Levi's torbu

 
Foto: MODAMO.info

Članci koje smo odabrali za vas