erica naslovna

Nakon desetogodišnje karijere pod mentorstvom Anne Dello Russo u Milanu, Erica je postala jedna od poznatijih talijanskih influencerica koja je kasnije krenula razvijati svoju karijeru stilistice radeći za magazine L’Officiel Paris, L’Officiel Italy i Vogue Mexico. Ova modna kameleonka, koja njeguje specifičan stil redovito popraćen trendovskim komadima, postala je i ambasadorica brandova Christian Louboutin, Roberto Cavalli i Emilio Pucci zahvaljujući svojoj moći spajanja nespojivih komada i vječnoj igri s modom.

Ali i ljubavi prema visokim potpeticama i mini haljinama. Za mnoge od njih, Erica radi i kao kreativna direktorica te stilistica njihovih kampanja, kako za print medije tako i za online medije.
Danas surađuje s popularnim online platformama kao što su Farfetch i Nowness u cilju kreiranja zanimljivog video sadržaja za njihove kupce. Iako je svoju milansku adresu zamijenila onom u L.A.-u, i dalje obožava doba godine kada se šeta Milanom i Via Montenapoleone ili uživa u rižotu. I naravno, plijeni pozornost street style fotografa. Ericu ćete najčešće vidjeti u mini suknjama i haljinama upotpunjenim statement cipelama i jaknama, seksipilnim odijelima i krznu, ali i zanimljivim kombinacijama boja i uzoraka. Sjajna je inspiracija za sve dame koje vole komade uz koje će se sigurno istaknuti na ulicama grada. Neke od njenih najzanimljivijih stilskih modnih avantura donosimo u nastavku.

Foto: Pinterest

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica blagdani vodic

insta nsl