stilsketajne

 

Istraživanje stilskih tajni kroz brojna izdanja zaljubljenica u modu i usavršavanje tehnike stiliziranja odjeće ne mora biti tako težak put. Dapače, dovoljno je svega 15 sekundi i koji pokret mišom da saznate zašto će vrpca koju ste sačuvali biti odličan stilski trik za transformaciju balerinki, zašto se vaš omiljeni blejzer i remen koji se skrivao duboko u ormaru trebaju stalno družiti te još par simpa savjeta za stiliziranje odjeće.

#1 ZIPERI

Vaš ziper je zapeo i ne želi s mjesta, a tu ste haljinu tako jako htjeli obući ili je to vaš najdraži komad u ormaru? Pokušajte na isti ziper aplicirati tvrdi sapun dok se ziper ne opusti. To će vam pomoći popraviti ziper i moći ćete uživati u večeri u svojoj omiljenoj haljini ili suknji.

#2 VRPCA

Najbolji ženski prijatelj, nakon crvenog ruža. Uz pomoć nje možete stilizirati kosu, transformirati vjenčanicu ili dati svojim balerinkama novo neočekivano pojačanje. Cool, zar ne?

#3 CIPELE S VISOKOM POTPETICOM

Ukoliko želite svoj look podići na novu razinu, tenisice, mokasinke i druge ravne cipelice zamijenite sa cipelicama na petu. Jer, nikada ne smijemo podcjenjivati svoje omiljene salonke, sandale ili cipelice s perjem.

#4 REMEN

On je najbolji prijatelj vašeg blejzera, daje dotjeran izgled na svim poslovnim sastancima, zabavlja se na piću s djevojkama i uživa pozornost na ulici. Jednostavno ne mogu jedno bez drugoga.

remenstilsketajne

 

#5 MANJE JE VIŠE

Volite malene torbice? Sjajno, jer će ovaj detalj zasigurno podići vaš cijeli look i cijeloj kombinaciji dati neočekivani chic prizvuk.

Foto: pinterest.com, collagevintage.com, Instagram @ohhcouture

Članci koje smo odabrali za vas