prince-harry-meghan-markle-engagement-interview


Još otkada je Kensington palača objavila vijest o njihovim zarukama, svi su željeli saznati detalje gotovo bajkovite priče o ljubavi britanskog princa i popularne glumice. Intervju je bio sjajan uvod u njihovu ljubavnu priču. Naime, Meghan i Harry su otkrili da su zapravo upoznali na spoju na slijepo, instant kliknuli i tražili gap između njegovih humanitarnih posjeta Africi i njenih snimanja na setu serije Suits, kako bi što više vremena provodili zajedno i međusobno se upoznavali. Znali su da njihova veza zbog njihovih obveza zahtijeva dosta rada, vremena i strpljenja, no, bili su sigurni u ono što osjećaju te ih je međusobno ulaganje u odnos dovelo do zaruka. Naravno, otkrili su i detalje svojih zaruka.

„Nije me čak pustila ni da završim. Odmah je rekla 'Mogu li ja reći da?'. Zagrlili smo se i imao sam prsten. Pitao sam ju 'Mogu li ti dati prsten?'. Bio je to jako lijep trenutak. Samo nas dvoje.“- otkrio je Harry.
Ostale detalje zaruka, njihove veze, komentare o planovima za budućnost i zašto su oni sjajan tim, otkrijte u intervju ispod.
Foto: usmagazine.com

Članci koje smo odabrali za vas