shoppingonline

Nedjelja u svačijem rječniku podrazumijeva opuštanje na kauču uz toplu čokoladu (ili ledeni čaj, ovisno koje je godišnje doba) bez grižnje savjesti, s daljinskim upravljačem ili pametnim uređajem u ruci ili oboje. Razumljivo, često posjetimo internetske adrese u potrazi za inspiracijom, nečime što će pogurati naše kotačiće na poslu, učiniti našu svakodnevicu malo ljepšom ili naš ormar potpunijim.

Možete staviti kvačicu na svaku od spomenutih stvari na svojoj listi jer smo za vas pripremili nekoliko sjajnih online stvarčica koje su jednim ili dva klika udaljeni od vas, a lako će pronaći mjesto na vašoj polici s knjigama, u kuhinji i ormaru. Da ne otkrivamo više, pogledajte što smo izdvojili u nastavku.

 

02

#1 #GIRLBOSS Workbook: An Interactive Journal for Winnig at Life 

Ova vježbanka vaša je priča koja se sastoji od skica, črčkarija, rečenica sa mjestima koje trebate nadopuniti i #GIRLBOSS savjetima od same Sophie Amoruso. Zabavna, drugačija, vaša, baš ono što vam treba za opuštanje uz čaj i zvuk kiše ove jeseni. Naručite ovdje. 

#2 Gornji dio pidžame sa zabavnim aplikacijama

Kako bi nam odbrojavanje do blagdana bilo što zabavnije, zašto se ne ušuškati u najtopliju deku u najugodnijem džemperu. Jesmo spomenuli da je na popustu? O eto, sad znate. Naručite ovdje.

#3 Happy socks

Gledanje filmova nedjeljom poslijepodne ili bajkerske čizme iz kojih vire ovi luckasti uzorci svima će naslikati osmijeh na licu, a vama pogotovo. Naručite ovdje.

#4 Bojanka za odrasle

Možete slobodno mahnuti:'Doviđenja!' svim problemima i stresu sa posla čim sjednete i počnete bojiti unutar ovih zabavnih bojanki za odrasle. Naručite ovdje.

#5 Kuharica

Kako bi vaša kuhinja posebno mirisala ovih blagdana ispunjena nekim novim kulinarskim idejama i začinima koji će samo nestajati sa stola jednom kada ih poslužite. Naručite ovdje.

#6 Šalice

Mislimo da vaša topla čokolada, čaj sa medom ili kava trebaju svoje zasluženo pojačanje u obliku simpa šalice. Naručite ovdje.

Foto: pinterest.com

Članci koje smo odabrali za vas


 
 

danas nosimo1

topprica vikend

insta nsl