biseri naslovna

Uskoro ćete ih vidjeti na policama svih high street dućana i postat će toliko dio vaše svakodnevice da će vam i Audrey Hepburn zavidjeti. Naravno, pričamo o biserima i o tome kako se lagano šuljaju u sve naše kombinacije, doslovce, od onih poslovnih koje uključuju vašu omiljenu pencil suknju i bluzu sa mašnom do onih večernjih koje podrazumijevaju malu crnu ili crvenu haljinu sa salonkama.

Ako više pribjegavate šarenim i veselim kombinacijama, biseri će se uklopiti i sa vašom statement ogrlicom od različitih materijala. Također, biseri će lako preuzeti i ulogu uvertire u chic jednostavan look te kao statement komad zapapriti vaš omiljen duo jeans hlača i prugaste košulje. Uostalom, tko će bolje praviti društvo vašim maramama, gležnjačama, predimenzioniranim šalovima i raspuštenoj kosi ove jeseni ako ne ovi sitni najbolji ženini prijatelji? Pogledajte kako im poželjeti primjerenu dobrodošlicu i to na čak 6 načina.

#1 U KOSI
Biseri mogu poslužiti i kao statement komad koji će otjerati sivilo i upotpuniti jednostavne kombinacije koje uključuju kožne hlače i predimenzionirane džempere.

01

#2 NAUŠNICE
Nakit koji uključuje bisere lako može transformirati look koji rezervirate za ured, piće nakon posla ili ručak kod mame nedjeljom.

02

#3 OGRLICE
Po mogućnosti, nanižite sve niske koje imate u svojoj kutijici jer ništa ne podiže raspoloženje vašem sakou od tvida kao društvo nekolicine bisernih ogrlica.

03

#4 NA RUCI
Sjećate se onih retro komada nakita kada se vaša narukvica u obliku prstena nastavljala na jedan od prstiju? Jeste? Odlično, sada samo zamislite bisere na toj narukvici. Da, prekrasno.

04

#5 NA HLAČAMA
Pojačanje koje će ove jeseni sve gležnjače, mokasinke i salonke obožavati. A i vi, priznajte.

05a

#6 NA CIPELAMA
Jer kao prvo, zašto ne? A kao drugo, zašto ne?

06

Foto: bykoket.com, banarsidesigns.com, theglampepper.com, collagevintage.com

Članci koje smo odabrali za vas


 
 

danas nosimo1

topprica vikend

insta nsl