revolve naslovna

Vjerujemo da ste i vi na društvenim mrežama primijetili #revolve i #revolvearoundtheworld, koji se nalazi ispod fotografija omiljenih nam modnih Instagram savjetnica u odijevanju i razvijanju određenih modnih i beauty navika poput Chiare Ferragni, Rumi Nelly, Julie Sarinana i Sare Escudero. Svakog ljeta Revolve organizira zabave za najutjecajnije infulencere iz cijelog svijeta. 

Pripreme počinju još u proljeće, a dame kroz dan pokazuju atmosferu koja vlada na druženju, ali i sjajnu odjeću i modne dodatke koje biraju za svoje svakodnevne avanture. Zahvaljujući činjenici da se najčešće obvezuju na objavu dva #ootd posta u danu, dobijemo sjajan vizualan primjer kako pojedini Revolve komadi funkcioniraju s bazičnim komadima iz našeg ormara te koliko laskaju ženskoj figuri.

revolve 5

 

To je jedan od osnovnih razloga (uz free shipping za kupovine do određenog iznosa), što se Revolve nametnuo na shopping mapi svake dame koja je u potrazi za kvalitetnim komadima odjeće koju mogu nositi kroz nekoliko sezona. Obzirom da se po Google statistikama čak 64% ženske kupovine odvija putem naših pametnih telefona, jasno je zašto se ovaj web shop našao i među vašim favoritima u potrazi za cool komadima.
Jeste li i vi pronašli par kandidata za shopping bag na revolve.com?

revolve 4

Članci koje smo odabrali za vas


 

danas nosimo1

topprica bhcafe

insta nsl