levis-1

Promatrajući ulični stil s proteklog tjedna mode, jasno je da su bomber jakne i blejzeri dobili opaku konkurenciju u vidu jeans jakne. Komad je to koji biste u ormar trebali pospremiti tik do traperica, male crne haljine i košulje. Ona je klasik koji lako možete prilagoditi dnevnim kombinacijama, posebice ako u obzir uzmete popularni trend nošenja jeans jakne uz traperice i kariranu košulju oko struka.

Za poslovne avanture možete ju kombinirati uz kožnu suknju ili hlače visokog struka, a za neodoljivo chic i trendy kombinacije s jeans jaknom pazite i na odabir modnih dodataka.
Sa obzirom da je jeans jakna u fokusu ovog proljeća, zamolili smo blogericu Ajlu Hodžić da nam otkrije kako ona kombinira omiljenu Levi's jeans jaknu za šetnju gradom, odlazak na fakultet ili izlazak s dečkom.  Za subotnju špicu, Ajla preporučuje kombinaciju grunge trenda i omiljenog Levi's cekera s porukom.  „Za udobne vikende u društvu omiljenih. Preduge šetnje gradom, duga ispijanja kafe i izmamljivanje najdražih osmijeha.“ – nadodala je Ajla.

levis ajla hodzic 1

levis ajla hodzic 2

levis ajla hodzic 4

levis ajla hodzic 5

levis ajla hodzic 7Foto: Yasin Emir Akbaş

Članci koje smo odabrali za vas


 
 

danas nosimo1

topprica vikend

insta nsl