kakopokrenutiblog nsl

Blogerska platforma je neiscrpno područje i izvor nspiracije, kako na modnom polju, tako i na beauty, književnom i mnogim drugim kreativnim poljima. Želja da otkrijete dio sebe, svoje stavove, stil, razmišljanja, osobine i karakter koji će motivirati druge je najveći razlog zbog kojeg biste htjeli pokrenuti svoj blog. No, prije nego što se uključite u tu zabavnu sferu, važno je znati nekoliko stvari koje će vas održati fokusiranima na pravi sadržaj koji ćete, sigurni smo, htjeti imati u opisu svojih postova na blogu. U nastavku saznajte na koje stvari biste svakako trebali obratiti pozornost.


#1 Nemojte raditi sve što i ostali kako biste se uklopili

Je li vam izrazi #fashiongoals, #duckface ili #cute zvuče poznato? Sada ih zaboravite jer zadnje što želite je emitirati tuđe stilove pisanja, ponašanja, življenja, fotografiranja ili uređivanja. Umjesto da u opis fotografije cafea koji ste posjetili napišete stereotipne izraze, radije birajte svoje jedinstvene opise i prenesite iskrene emocije koje će vas virtualno povezati sa pratiteljima i pokazati vašu kreativnu i maštovitu stranu.

#2 Pokušajte snimati što veći broj video uradaka

Ponekad, nije važna kvaliteta video uratka, koliko je važna vaša emocija i posvećenost koju unosite u snimanje i prenošenje svojih vlastitih stavova i savjeta koje želite podijeliti sa širom publikom. Ovakav pristup vas može znatno približiti vašim pratiteljima, budući da video igra sve veću ulogu u životima drugima zbog svoje praktičnosti i lakšeg praćenja. Savjet plus - nemojte brisati svoje stare video uratke. Vrlo je važno vidjeti vašu malu personalnu evoluciju u snimanju i interakciji sa vašim pratiteljima.

 

kakopokrenutiblog 2

 

#3 Nemojte se opterećivati sadržajem drugih blogerskih stranica

Naravno, lijepo je biti u toku sa sadržajem drugih blogera i blogerica, njihovim životom i fotografijama/video uradcima, ali nemojte dopustiti da vam se dogodi da ste sat vremena potrošili pregledavajući tuđe liste pratitelja ili pregledavajući komentare kako biste saznali kako određeni bloger uređuje svoje fotografije. Radije se usredotočite kako svoje posljednje fotografije sa odlaska u šetnju sa prijateljicama urediti na što bolji način i kako ljudima na skladan način opisati kako ste imali lijepo i zanimljivo poslijepodne.

#4 Budite proaktivni

Ova ogromna greška može biti posljedica vašeg nedostatka samopouzdanja. Ako imate neku ideju ili zamisao, zapišite je i krenite u ostvarivanje onoga što ste zamislili i nemojte čekati da se još netko toga dosjeti. Umjesto da sjedite i čekate da se stvari dogode same od sebe, poduzmite nešto i realizirajte svoje ideje. Ako je to fotografiranje u šumi, nađite prijatelja s autom, prijateljicu koja će vam pomoći u stiliziranju i šminkanju i prijateljicu za fotografiranje. Voila, nekoliko ste klikova bliže fantastičnom i originalnom postu na blogu.

kakopokrenutiblog 3

#5 Sjetite se svojih pratitelja uz pomoć giveawaya

Na ovaj način ćete im se zahvaliti na odanosti i uveseliti ih sitnicom. Ako ste planirali lansirati neke svoje proizvode, ovo je odličan način na koji možete promovirati vlastite proizvode, pogotovo ako to radite u suradnji sa drugim blogerima.


Za MODAMO.info piše: Marija Perić

Foto: pinterest.com

Članci koje smo odabrali za vas


 

danas nosimo1

topprica bhcafe

insta nsl