valentinovo spoj 1

Valentinovo ili volite ili ne. No, unatoč buri koja se diže oko ovog dana, ako nas pitate, lijepo je što jednom godišnje dobijemo jasan podsjetnik da ljudima do kojih nam je stalo učinimo mali znak pažnje i pokažemo emocije koje bude u nama.

Valentinovo je jedan od najviše komercijaliziranih dana, zato ne čudi što je romantika i kreativnost dosta teška misija, kad dan zaljubljenih pokuca na vrata. No, ako ste i vi u potrazi za zanimljivim idejama koje će vam uljepšati današnji dan, pronašli smo par načina koji će začiniti cijelu avanturu. Jeste spremni za planiranje?

#Napravite filmski maraton filmova koje ste zajedno gledali i uživali u njima. Ili napravite video od trenutaka koje ste zajedno snimili i osvježite uspomene.

#Pretvorite vaš dom u spa oazu i uživajte u njoj.

#Pripremite piknik na otvorenom. Opremite se slojevima odjeće, pripremite ukusnu hranu i pobjegnite od gradske vreve.

#Posjetite sva mjesta u gradu uz koje vežete tople uspomene. Otiđite na mjesto na koje ste otišli na prvi spoj ili se prvi put poljubili.

valentinovo spoj 2

#Ako volite sport ili kulturu ili ste jako kreativni, započnite turu po galerijama, otiđite do stadiona i pripremite grickalice ili doma krenite s vlastitim DIY projektom za uređenje vašeg stana.

#Iznenadite vašu drugu polovicu kartama za koncert ili show koji voli.

#Pripremite mu/joj ukusan desert, a onda napravite turneju po gradu i vašim omiljenim gastro adresama.

#Provedite večer praveći jedno drugom jelo.

#Otiđite na mini izlet. More, planina, spa centar. Prepustite se ljepotama ovih destinacija i napunite baterije.

#Igrajte društvene igre i smislite zanimljivu kaznu za gubitnika.

Članci koje smo odabrali za vas