song of style faux fur coat
Iako to ne ponekad ne želimo priznati, često zavirimo iz znatiželje u horoskop na kraju časopisa u želji da saznamo što zvijezde imaju reći o našem karakteru i skoroj budućnosti. No, ako promotrite malo bolje, karakterne osobine koje se vežu za vaš horoskopski znak odražavaju se dosta i na vaš stil te stav koji imate pri odijevanju i biranju što kupiti za vrijeme shoppinga. Ako ste otvorena osoba, nećete imati nikakvih problema s kombiniranjem jarko žutog kaputa na posao, ukoliko ste avanturistični, spajati ćete nespojivo, a s druge strane, skakanjem s jedne strane grada na drugu, sportski duh u vama će vas natjerati da taj dan uz ljetnu haljinu kombinirate tenisice. Sve te činjenice možete potražiti upravo ispod naziva vašeg znaka u nastavku.

#1 Jarac

Vi ste sjajni planeri, radoholičari i znate izdvojiti za sebe 5 minuta mira. Zato ćete radije birati sofisticirane komade i izražavati ćete se kroz poslovni stil koji nije previše napadan.

01

#2 Ovan

Jako ste avanturističina osoba koja je slobodnog duha i izrazito romantična. Stoga ćete birati pastelne boje, vedre boje i jednostavni dizajn.

02
#3 Djevica

Vi ste jako otvorena osoba, dobar prijatelj koji uvijek ima spreman savjet za svoje najbliže. Opušteni ste i upoznati sa svim trendovima. Vaš stil najčešće se sastoji od višeslojnih kombinacija, a najugodnije se osjećate u oversized džemperu.

03
#4 Vodenjak

Izrazito opuštena osoba koja se može lako prilagoditi. Snažnog ste karaktera i otvoreni ste za bilo kakve rasprave. Veliki ste ovisnici o glazbi i obožavate nositi neobične kombinacije, kombinirajući nespojivo.

04
#5 Strijelac

Obazriva ste osoba koja ima veliko razumijevanje i pozitivan stav. Vaš stil je najčešće razigran, veseo i u žarkim bojama.

05
#6 Riba

Darežljiva ste osoba koja je spremna pomoći svima. Često ste nasmijani, veseli i ne date da vas lako pokolebaju. Svoj snažan karakter najčešće pokazujete jako visokim štiklama i ubojitim kombinacijama.

06


#7 Vaga

Vi ste veliki zaljubljenici u promjene, ne volite da vam dan svaki put izgleda isto i spremni ste zabavljati se do rane zore. To se odražava i na vaš stil kroz zabavne i jedinstvene komade.

07
#8 Škorpion

Iako ste izvana zatvoreni i ne želite se puno isticati, iznutra ste jako nježna osoba. Vaš stil ravan je stilu poznate modne urednice, vaše odijevanje je sa stavom i jednom riječju, chic.

08

#9 Bik

Iako to niječete, romantična ste osoba koja pamti detalje i ima autentičan smisao za humor. Vaš stil je jednostavan, minimalističan, ali i dalje efektivan.

09
#10 Rak

Otvorena, romantična i emotivna osoba sa sjajnim smislom za humor. Vaš stil definiraju ležernim i udobnim, a najudobnije se osjećate u dugoj ljetnoj haljini.

10 #11 Lav

Vedra ste i iznimno pozitivna i zrela osoba. To se odražava ponajviše na način na koji nosite odjeću koju birate, a najčešće vas možemo primijetiti u pencil suknji, košulji i statement jakni.

11
#12 Blizanci

Rječita ste osoba, koja ima svoje teorije o svemu i ne boji se izreći ih naglas. Vaš stil je otkačen i veseo.

12
Za MODAMO.info piše: Marija Perić
Foto: styleinyousoul.com, pinterest.com, fortyeight10.com

Članci koje smo odabrali za vas