elmedinatiric levis nsl

Levi's traperice postale su sinonim za savršene traperice koje laskaju ženskoj figuri. U ormarima dama sa stilom naći ćete ih tik do Chanel torbice, crnih cipela na špic i Rick Owens kožne jakne. Odličan kroj koji lijepo naglašava liniju učinio je ove traperice nosivim u raznim prilikama i u raznim stilskim pričama.

Ukoliko vam nedostaje inspiracije kako ih nositi u dnevnim, ležernim prilikama, kombinacije blogerice Elmedine Tirić će vam biti odlična inspiracija. Naime, voditeljica bloga Neki Novi Klinci je za MODAMO.info snimila dvije ležerne kombinacije koje pokazuju da su Levi's 501 traperice uistinu vječan komad u ženskom ormaru!


***

Prva kombinacija inspirirana je osamdesetim i rock'n'rollom, konkretnije pjesmom 'Ma daj obuci Levisice' Danijela Popovića. I zaista Levisice su bile obavezan komad svakog rokera u osamdesetim. Da biste bili odjeveni u duhu vremena trebalo ih je ukombinovati s bijelim starkama i jednostavnom majicom, a cijelu kombinaciju upotpuniti kožnom jaknom. Iako su se proslavile u osamdesetim, Levisice nisu izašle iz mode sve do danas.

elmedinatiric levis 02

elmedinatiric levis 03

elmedinatiric levis 04

elmedinatiric levis 05

elmedinatiric levis 06

elmedinatiric levis 07

elmedinatiric levis 08

Elmedina nosi Levi's 501 traperice, Converse tenisice, Caliope majica, Petroff jakna

Druga kombinacija predstavlja nešto modernije. Levisice, u ulozi boyfriend jeansa, ukombinovane s klasičnim crnim salonkama i bijelom vestom. Ova jednostavna kombinacija je začinjena bogatom ogrlicom u boji srebra.

elmedinatiric levis 09

elmedinatiric levis 10

elmedinatiric levis 11

elmedinatiric levis 13

Elmedina nosi Levi's 501 traperice, Romwe vestu, Urban by Gemo cipele

Foto: Yasin Emir Akbaş 

Članci koje smo odabrali za vas