optika simic prskalo street style jimmy nsl

Ljetne zrake sunca na vrelom gradskom asfaltu su veliki izazov za chic ljetne street style kombinacije u kojima će narednih mjeseci glavnu ulogu, kada govorimo o modnim dodacima, zasigurno preuzeti sunčane naočale. Upravo zato smo s blogericom Miom Kozo posjetili poslovnicu optike Šimić Prskalo, koja se pod nazivom Zeiss Vision Centar smjestila na adresi Kneza Višeslava, u novoizgrađenom stambeno – poslovnom kompleksu.

Obzirom da se radi o prvom Zeiss Vision Centru u ovom dijelu Europe koji radi po vrhunskim Zeiss performansama,  a koje su jednake u svim njihovom poslovnicama bilo gdje u svijetu, ne čudi činjenica da ćete na ovoj lokaciji pronaći više od 1000 različitih okvirova za naočale.

Za našu prvu street style priču odlučili smo kombinirati cvjetni kardigan kao hit odjevni komad sezone kojeg smo prebacili preko bijelog kombinezon uz neizostavnu veliku slamnatu torbu u koju će stati sve sitnice potrebne za preživjeti dan u vrelom gradu.

optika simic prskalo street style jimmy 01

Uz kombinaciju smo birali model sunčanih naočala iz najnovije Jimmy Choo kolekcije. Naočalama u nijansi koja se preljeva iz prljavo roze do smeđe je bilo teško odoljeti ponajviše radi upečatljivih kristala kojima je ukrašen gornji dio okvira. 

optika simic prskalo street style jimmy 02

Izuzetno lagane, lako se mogu kombinirati uz casual i trendy kombinacije, a ljubiteljima tamnijih tonova će biti drago čuti da ovaj model dolazi i u tamnosivoj nijansi.

optika simic prskalo street style jimmy 03

optika simic prskalo street style jimmy 04

 

 

Foto: MODAMO.info

Članci koje smo odabrali za vas