ImageČini vam se nevjerojatnim da će Katherine Ann Moss, svima nam bolje poznata pod imenom Kate Moss, napokon prestati puniti stranice svih modnih portala i novina?

Naime, jedna od najuspješnijih, najpopularnijih i najkarizmatičnijih supermodela ikada, napušta modu da bi se posvetila – glazbi!

 

 

 

 

34-godišnja Kate objavila je da se namjerava povući na vrijeme i da ne misli hodati modnim pistama pod strane dane, kao npr. tamnoputa ljepotica Naomi Campbell. Moss je u dugogodišnjoj karijeri ostvarila doslovno sve što se može zamisliti, te je nekima možda i dosadilo njezino lice na naslovnici Voguea te bezbrojni novinski natpisi s njezinim imenom.

 

„Kate je svima rekla da nakon 35 neće nastaviti s modelingom. Pisanje pjesama i pjevanje polako ju uzima pod svoje, glazba će zamijeniti hodanje po pistama i poziranje pred objektivima najpoznatijih svjetskih fotografa“, prenosi magazin Female First.  

 

Za razliku od onog što većina misli, glazbene vode za Kate nisu nepoznanica – dok je hodala s Peteom Dohertyem sudjelovala je u pisanju pjesama za englesku grupu Babyshambles, a ovoj se umjetnosti naklonila i sa svojim posljednjih bivšim dečkom, gitaristom Jamiem Hinceom. 

 

 

Image

 

 

Članci koje smo odabrali za vas