Kanye West pokreće vlastitu modnu liniju

   Kanye West je vlastito ime počeo graditi unutar okvira glazbene industrije, no čini se da mu je ona u posljednje vrijeme postala pretijesna. Pjevač poznat po zanimanju i ljubavi koje gaji prema modi posljednjih mjeseci često je posjećivao londonski Central Saint Martins, jednu od najboljih škola za dizajn u svijetu. Profesorica Louise Wilson potvrdila je da se u nekoliko navrata susrela s pjevačem, koji je od nje zatražio savjete i pomoć pri lansiranju vlastite modne linije. Istaknula je i da Kanye posjeduje zavidno znanje o modi, te da je jako zanimljiva osoba. Tako nas, nakon Justina Timberlakea i P. Diddyja očekuje još jedna glazbeno-modna fuzija.

Zahvaljujući savjetima koje je dobio na prestižnoj školi za dizajn, već na tjednu mode u New Yorku se može očekivati predstavljanje Kanyeove modne kuće. Pri dizajnu će mu pomoći britanska dizajnerica Louise Goldin i stažisti koje je također potražio na Central Saint Martinsu. "Neki bi možda pomislili da će Louise odraditi sav posao, a da je Kanye tu samo kao ukras i lice kuće, no ne vjerujem da će to biti slučaj. On se posvetio temeljitom istraživanju, te je marljiv i skoncentriran na posao. Mislim da nas očekuje jako kvalitetna i promišljena kolekcija, koju biste očekivali od dvoje profesionalaca, stoga vas molim da je ne odbacite naglo i date im priliku.", izjavila je profesorica Wilson za The Guardian.

Sve oči će ove jeseni biti uprte u New York, no jedno je sigurno - čak i ako kolekcija zakaže, sigurni smo da će soundtrack revije, uz koji će modeli koračati pistom, biti fantastičan.A.S.Članci koje smo odabrali za vas