Romantika koja nam ne može dosaditi

   Pier Paolo Piccioli i Maria Grazia Chiuri dizajneri su koji su kroz protekle dvije godine dokazali da su vrijedni titule nasljednika Valentina Garavanija. U dizajnu slijede određena pravila postavljena pred njih, ali je nedvojbeno da su kolekcijama udahnuli vlastiti duh. Inzistiranjem na laganim romantičnim haljinama sa ručno izvezenim detaljima, ostavili su jedinstven otisak u više od pedeset godina dugoj povijesti kuće Valentino. O njihovoj popularnosti govore i fotografije sa crvenih tepiha i lista obožavateljica na koju su se posljednjih mjeseci upisale Carey Mulligan, Michelle Williams i Florence Welch. Nisu za zanemariti ni očekivanja da će u 2011. ostvariti svoj najveći prihod ikad.
Resort kolekcija nije razočarala ponudivši širok izbor haljina od čipke, svile i tila u nježnim nijansama, sjajne kombinezone u nekoliko boja i oku dopadljive jakne bez rukava.

Dizajneri su lansirali i capsule kolekciju od deset pari cipela nazvanu Timestrings, kod koje je na svakom paru upisano koliko je sati, minuta i sekundi bilo potrebno da cipela nastane.


Članci koje smo odabrali za vas