download

Ona je otvorena, iskrena i šarmantna, a njena knjiga #GIRLBOSS, postala je odlična platforma za sve dame koje su u potrazi za savjetima kako pokrenuti vlastito poslovno carstvo i preuzeti stvari u svoje ruke.

Naime, Sophia Amoruso je i kako većina dvadesetogodišnjakinja bila u potrazi za dodatnim izvorom prihoda, a kako je otkrila i u svojoj knjizi, u tome periodu je znala pribjeći i krađi. Uskoro je shvatila da njeno oko za zanimljive modne komade joj može pomoći u rješavanju financijske situacije. 
Nakon uspjeha njenog shopa na eBayu nazvanog 'Nasty Gal Vintage', gdje je prodavala odjeću koju je sama kupovala, fotografirala i slala poštom, pokrenula je 2008.godine Nasty Gal, web shop nazvan po albumu Betty Davis, funk pjevačice i ikone stila. Iskustvo koje je stekla kroz online prodaju pomoglo joj je da stekne samopouzdanje i bude odvažnija, a ovaj shop, kako ga je New York Times nazvao, Pepeljuga tehnološkog doba, dugo vremena je bio omiljena destinacija brojnih dama.
Serija GirlBoss također priča o ambicioznoj dami koja je u potrazi za dodatnim izvorom prihoda, stvorila si sjajnu modnu priliku. Serija će se diljem svijeta početi prikazivati  na Netflixu 21.4.

Članci koje smo odabrali za vas