unnamed

Rikardo Druškić, jedan od najtalentiranijih umjetnika mlađe generacije, jučer je u sklopu Pop Art Festivala svoje djelo prenio na neobično umjetničko platno – putnički automobil Seat Leon. 

Deichmann

DEICHMANN obuća d.o.o. prodala je u 2016. godini tačno 620.000 pari cipela. Promet preduzeća, koje pripada DEICHMANN grupaciji sa sjedištem u Essenu, Njemačka, popelo se za 16,5 posto tj. na 30,2 miliona KM (2015. godine: 25,9 miliona KM). „Naš koncept je ponuditi raznolikim grupama populacije modernu obuću dobre kvalitete po povoljnijim cijenama“, rekao je Boris Kopič, generalni direktor DEICHMANN obuće d.o.o..
„Drago nam je da je bilo moguće s našom ponudom zadovoljiti potrebe i želje naših klijenata.“

download

Ona je otvorena, iskrena i šarmantna, a njena knjiga #GIRLBOSS, postala je odlična platforma za sve dame koje su u potrazi za savjetima kako pokrenuti vlastito poslovno carstvo i preuzeti stvari u svoje ruke.

karaoke naslovna

Jedna od posljednjih gošći koja se provozala s Jamesom Cordenom i zapjevala Carpool Karaoke je uvijek šarmantna Victoria Beckham. Nakon što je svojom majicom koja pokazuje zašto se nikad ne smije (na majici piše: Fashion stole my smile) oduševila svoje pratitelje, još jedanput je nasmijala svijet.

prosidba naslovna

Njihova ljubavna priča počela je prije nešto više od tri godine. Candice i Timonthy hodaju od 2013.godine, a prije nego što su postali par, dugo su vremena bili prijatelji. Timothy je bio svjestan da Candice nije nimalo jednostavno iznenaditi, zato joj je odlučio pisati ljubavna pisma.

grazia-akademija

Ako ste mladi, kreativni i želite pronaći svoje mjesto na modnoj sceni, magazin Grazia je pripremio zanimljiv modni projekt koji je vrijedan vaše pozornosti. Budite dio modne akademije koja okuplja poznate bh. modne dizajnere i pruža priliku talentiranim mladim ljudima da rade uz brojna imena naše modne scene. Ne propustite priliku da učite od njih i uz to osvojite vrijedne nagrade. Budite dio njihovog modnog projekta, prijavite se i zajedno s njima ispričajte sjajne modne priče.

netaporter pleaseslim

Net-a-Porter je shopping platforma za sve dame koje su u potrazi za dizajnerskim komadima i orginalnim suradnjama brandova koje rezultiraju unikatnim komadima. Danas su predmet pisanja brojnih medija, budući da su greškom objavili unutar svog web shopa fotografiju modela na kojoj je strelicama označeno koje je dijelove fotografije potrebno još digitalno urediti.

ladiesin magazin

Nastao kao kruna istoimenog projekta u BiH koji okuplja poslovne žene iz svih sfera poslovanja, LADIES IN MAGAZIN obrađivat će teme iz oblasti mode, ljepote, kulture, poslovnog svijeta, dizajna enterijera i svega onoga što je neophodno za lagodan i moderan životni stil suvremene žene od 25 – 60 godina.

kajak more 1

Ukoliko ste oduvijek željeli bolje upoznati život koji se odvija u oceanu ili koraljne grebene, ovaj kajak ima savršen odgovor na sve vaše želje.

bojanke naslovna fotka

Bojanke za odrasle postale su trend još prije par godina, zahvaljujući brojnim beneficijama koje nose. Osim činjenice da u vama bude dječje uspomene i vraćaju vas u jedno od ljepših razdoblja života, odličan su način smanjena stresa, a u zabavnoj avanturi bojenja može vam se pridružiti i dečko, prijateljica, sestra ili kćerka.