kuca mode nsl

Danas je modnom revijom u Kući Mode Mostar svečano otvoren PREMIUM muški odjel, koji na jednom mjestu nudi komade svjetskih poznatih modnih kuća kao što su Hugo Boss, Boss Orange, Polo Ralph Lauren, Basefield, Replay, Lacoste, Bugatti i Pepe Jeans.

Time su Kuća Mode Mostar i PREMIUM muški odjel postali savršena destinacija za sve muškarce profinjenog stila koji su u potrazi za modernim i kvalitetnim komadima odjeće.

 

kuca mode ns2

kuca mode ns3

„Koncept muškog odjela PREMIUM u Kući Mode Mostar je povezivanje svjetskih poznatih brandova, u 'shop-in-shop' koncept. Na ovaj način su pojedini poznati svjetski brandovi dobili vlastiti prostor odnosno 'prostor-u-prostoru', koji je osmišljen i opremljen u skladu s njihovim svjetskim standardima. Dizajn butika PREMIUM, koji zauzima površinu od 400 kvadratnih metara, predstavlja novi, sofisticiraniji i glamurozni koncept branda. Pažljivo birani materijali i pažnja oko detalja čine PREMIUM muški odjel u Kući Mode Mostar jedinstvenim mjestom za kupovinu.“ – rekao je na današnjem otvorenju izvršni direktor  poduzeća B&B New Look d.o.o. Mostar, godpodin Željko Herceg.

kuca mode ns1

Ponuda u Kući Mode je trenutno (novo)koncipirana na sljedeći način:
Prizemlje – muški PREMIUM odjel
1. kat – omladinski program odjeće (ženski i muški)
2. kat – RETRO SHOES (obuća i modni dodaci - torbe) i ŽENSKI CASUAL program
3. RETRO HOME -  dekorativno darovni program za kućanstvo

 kuca mode mostar 01

kuca mode mostar 02

 

kuca mode mostar 03

kuca mode mostar 04

kuca mode mostar 05

kuca mode mostar 06

kuca mode mostar 07

kuca mode mostar 08

kuca mode mostar 09

 

kuca mode mostar 10

kuca mode mostar 11

 

 Foto: Kuća Mode PR

Članci koje smo odabrali za vas