[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2015_01/raro is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

mr raro

Pitti Uomo je vjerojatno glavni krivac zašto se cijeli modni svijet počeo pitati tko je muškarac u savršeno krojenim odijelima i mokasinkama, kojem društvo na street style fotografijama često pravi simpatična modno usklađena dama?

Svake godine, siječanj je rezerviran za tjedan dana posvećenih muškarcima sa stilom. Mnogi upravo ovaj tjedan mode nazivaju, modno, jako osvježavajući, budući da imamo priliku gledati muškarce čije  kombinacije uključuju nosive komade. Komade koji su bazični, elegantni i laki za kombinirati. Naravno, među njima se nađe i par otkačenih i kreativnih kombinacija, no, uske traperice, odijela, sakoi, košulje, mokasinke i oksforidice su neslužbeni code cijelog događaja. Zbog svega gore navedenog, gdin. Roberto Mararo (muškarac s početka članka) je savršen izvor inspiracije za sve muškarce sa stilom.
Roberto je dizajner vlastite linije odjeće  u Italiji, a lijepa dama koja mu pravi društvo je talentirana fotografkinja, Elenora Sebastiani koja svoje radove objavljuje na stranici Love stills. A budući da je ponovno došlo doba kad Pitti Umo elita preuzima glavnu ulogu, odlučili smo kao ovotjednu inspiraciju izdvojiti upravo ovog stylish dizajnera, koji će vam pokazati kako nositi šalove i tenisice uz odijelo i pokazati zašto je savršeno krojena košulja ključ za dobar stil.

{gallery}2015_01/raro{/gallery}

Foto: instagram.com

Članci koje smo odabrali za vas