MOA baggeek je pronašla stylish rješenje!

   moa_baggeek_quick_clutchU posljednje vrijeme najčešći detalj u rukama mnogih dama je upravo transparentna torbica.
No, kada je u pitanju njen dizajn, Ana je odlučila pokazati i da ova torbica može mijenjati lica i tako postati modni dodatak koji svaki dan može izgledati drugačije. „Malo sam prenamijenila već poznati omot VHS-a. QuickClutch, kao i sve MOA baggeek torbe, ima više lica.

Naime, print koji je na torbici možete mijenjati. Cilj mi je bio osmisliti nešto što može biti drugačije svaki izlazak, a pri tome je dizajnom svakog pojedinog umetka moguće svašta ispričati.“

moa_baggeek_quick_clutch1

I nije stala samo na tome. Još jedan detalj nam je ukrao pozornost. Ipak tko bi mogao odoljeti šiljcima, autićima i medvjedićima na torbi koji su osim chic detalja dobili i ulogu zatvarača? 
Zašto bi sve bilo uobičajeno... svakidašnje? Moramo uvijek njegovati dijete u sebi i igrati se. Oblik torbice je ravnih, oštrih linija, pa mi je trebalo nešto što bi je činilo malo opuštenijom. Svašta će se tu naći, ovo je tek početak.“ – nadodala je Ana.

A ako ste i vi jedna od dama koja je urbana i vjerna sebi, a voljeli biste u svojim rukama nositi ilustracije New Yorka, cover albuma omiljenog benda ili možda neku od fotografija s MODAMO.kreARTive, svoju Moa baggeek torbe možete naručiti na službenoj MOA baggeek Facebook stranici ili kontaktirati Anu na e.mail moa@moa.ba.

U galeriji u nastavku vam donosimo samo neke od zanimljivih MOA baggeek QuickClutch torbica!

D.P.
Foto: MOA baggeek

Članci koje smo odabrali za vas