tenisice haljina nsl

 

Prozračne, lepršave i ženstvene – haljine su u našoj proljetnoj garderobi jedan od nositelja gotovo svake kombinacije. Uz njih, ne samo da ćete izgledati dotjerano kroz dan uz malo truda, nego ćete i ovaj svestran komad vrlo lako transformirati iz dnevnog u večernji look.

Kada govorimo o manje formalnim prilikama, omiljenu haljinu obožavamo stilizirati uz tenisice. Naime, šarmantne točkice na haljini, razigrani printevi, ali i jednostavne minimalističke haljine uz ovaj model cipela izgleda ležerno, no itekako chic. Naime, uz tenisice i haljinu dobili ste look koji je u skladu s modnim diktatima, a koji odgovara vašem ubrzanom tempu životu.
Kada je u pitanju njihovo međusobno stiliziranje, pravila nema. Tenisice će se sjajno slagati s midi i mini modelima, kao i maxi haljinama. Kada je u pitanju savršen model tenisica - možete birati platnene tenisice, bijele modele ili popularne 'ugly' tenisice. Neka vam mjerilo budu vaše stilske preferencije i inspirativna street style izdanja. Mali uvod u ovu stilsku igru donosimo u nastavku.

Foto: pinterest.com

Članci koje smo odabrali za vas