buzz-tenisice 1

Znamo koliko je, u vremenu u kojem se na svakom koraku susrećemo s novitetima, teško odlučiti se za samo jednu opciju i napraviti samo jedan izbor. Baš zato se, iz sezone u sezonu, koncept Buzz trudi da vam olakša izlazak iz „labirinta izbora“, pomogne da donesete najbolju odluku i pronađete sebe – svoj stil i stav koji će vas izdvojiti u moru istih i identičnih.

buzz-tenisice 2

Na tom putu nam, već četvrtu godinu, predstavljaju klasike koji su obilježili sneaker kulturu, ali i novitete koji će tek ostaviti trag u zajednici koja opstaje bez obzira na sve promjene koje donosi moderno doba. Tako će biti i u ovoj, 2019. godini, u kojoj će se moto FIND YOUR ATTITUDE isticati glasnije nego ikada prije.

buzz-tenisice 3

Predvodnici novog talasa sneaker kulture upravo su BUZZ CREW COOL KIDS, ekipa koja nam je mnogo puta do sada pokazala da možeš ostati drugačiji, a ipak biti moderan, atraktivan i u trendu. Zajedno sa njima moći ćete pronađete izlaz iz vrtoglavog labirinta izbora na kraju kog će vas uvijek čekati nagrada – novi, još atraktivniji modeli patika najpoznatijih svjetskih brendova (Nike, adidas, Reebok, Converse, New Balance i drugih).

buzz-tenisice 4

 

This year we encourage you to choose wisely and FIND YOUR ATTITUDE.

Članci koje smo odabrali za vas