volon naslovna

Jednaku pozornost koju su ovog ljeta dobile pletene Cult Gaia torbe, u hladnoj sezoni bi mogle dobiti šarmantne mini torbe branda Volon. Modne infulencerice Aimee Song, Leandra Cochen, Jeanne Damas i Olivia Palermo su samo neke od it cura koje su tijekom tjedana mode u devetom mjesecu fotografirane sa ovim torbicama u rukama. 

Brand Volon je E.J. pokrenula prije gotovo četiri godine. Torbice je predstavila kroz niz pop up eventova u Parizu i Seoulu, a onda je uslijedila i suradnja s Net-a-Porter. Broj prodajnih mjesta i zaljubljenika u njen dizajn je od tada samo počeo rasti…

volon torbe 11

Torbice uz ručnu izradu karakterizira i prepoznatljiv dizajn – zanimljivi geometrijski oblici (EJ je pohađala brojne tečaje o interijerima i arhitekturi), mini veličina te razigrane boje i uzorci koji će odlično naglasiti različite stilove pojedinaca. „Ne uvjeravam samu sebe da sam supertalentirana u nečemu, poput ostalih umjetnika, ali uvijek sam znala da razumijem ljepotu umjetnosti i dizajna te da imam osjet za njihovo međusobno usklađivanje." – komentirala je u intervjuu za Vogue magazin.

Torbe koje podsjećaju na mini kovčege, vrećasti modeli koji vraćaju u minula doba te rese koje su vjerojatno najslađi pratitelj ručnih torba samo su mali uvod u šaroliku Volon ponudu. Njihovu aktualnu kolekciju pogledajte ovdje, a u nastavku izdvajamo neke od najzanimljivijih kombinacija sa Volon torbama sa ulica modnih metropola.

volon torbe 01

volon torbe 02

volon torbe 03

volon torbe 07

volon torbe 08

volon torbe 09

volon torbe 12

volon torbe 13

volon torbe 15

 

 

Članci koje smo odabrali za vas