sff naslovna


Narednih sedam dana, Sarajevo će postati okupljalište svih filmskih entuzijasta, brojnih domaćih i inozemnih članova filmske industrije, kao i medija koji će pokušati dočarati poseban duh i euforiju koja vlada ulicama za vrijeme trajanja Festivala. Filmoljupci će moći uživati u odličnom programu na par lokacija diljem grada, brojni događaji dodatno će obogatiti društvenu scenu, a dosta pozornosti ponovno će privući i crveni tepih Festivala. Kako biste nesmetano mogli uživati u svemu što #24thsff nudi, napravili smo listu s par sitnica koje bi se trebale naći u vašoj torbi i biti vaš SOS kroz cijeli dan.

#SFF Journal magazin + CHICovnik
Journal će vas detaljno upoznati sa svim novostima, detaljima i informacijama vezanim za filmske projekcije i događanja u sklopu SFF-a, a CHICovnik će vam pomoći da organizirate svoje vrijeme na najbolji mogući način te zapišete koje dane rezervirate za gledanje filmova koji su se našli na vašoj 'MUST SEE' listi. Naravno, na MODAMO.info svakako pratite sve novosti sa crvenog tepiha Festivala.

 

sff3


#FOTOPARAT
Jer vibru koja će vladati na ulicama grada ćete željeti sačuvati kao dragocjenu uspomenu. A opet, tko zna koja ćete sve poznata i draga lica sresti tijekom trajanja Festivala? P.S. svakako ne zaboravite svoje festivalske avanture podijeliti s nama kroz #modamozaviruje.

#LEPEZA + VODA
Obzirom da festivalski vikendi često započnu jutarnjom kavom, a završe sjajnom zabavom, pazite da ste popili dovoljno vode kroz dan te da imate lepezu kao sredstvo rashlađivanja tijekom čekanja u redu za kupnju karte ili tijekom šetnji gradom u potrazi za slatkim osvježenjem. Energetska čokoladica također je pametna ideja!

#BEAUTY POTREPŠTINE + STATEMENT NAUŠNICE
Uz maramice, dezodorans, ruž i omiljeni parfem, u torbu pospremite i statement naušnice. One će vam pomoći u transformaciji vaše kombinacije u večernju u trenutcima kada se poziv na kavu pretvori u gledanje filmova, a onda i ples do zore.

#PUNJAČ ZA MOBITEL
Kako vas prazna baterija ne bi zaustavila u dokumentiranju zabavnih događaja ili u komunikaciji s prijateljima.


sff2Foto: sff.ba, chicovnik.com

Članci koje smo odabrali za vas