adidas derupt naslovna


adidas Originals nedavno je predstavio najnoviji model – Deerupt, koji na suvremen i inovativan način predstavlja nasljeđe brenda. Dizajneri ove patike odvažnog i minimalističkog izgleda, inspiraciju su pronašli u prošlosti, koristeći mrežu kao nadahnuće. Iako nov i neobičan, profil ove siluete i dalje je u skladu sa filozofijom brenda adidas. Mreža kao osnovni princip dizajna, pored povijesti i tradicije, ilustrira i urbano planiranje, arhitekturu i prirodu.

Prvenstveno upotrjebljena na adidas siluetama za trčanje iz 1980-ih godina i ključni detalj New York runner i Marathon Training modela, mreža sada obuhvata čitavu Deerupt siluetu – predimenzionirana je, neobičnih proporcija i jarkih boja. Deerupt se odlikuje izuzetno laganom konstrukcijom sa rastegljivim gornjištem, uz unutrašnjost koja osigurava potpunu stabilnost stopala i pruža mu svu neophodnu podršku.
Novi model, snažnog i autentičnog vizualnog identiteta, dolazi u jedinstvenoj Solar Bird paleti, kombinirajući dvije legendarne nijanse brenda adidas – Solar Red i Bluebird. Model možete pronaći u BUZZ shopu u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Banjaluci, Bijeljini kao i u online shopu www.buzzsneakers.com.

 

adidasdeeruprt tenisice


Foto: buzzsneakers.com

Članci koje smo odabrali za vas