zizzashoes nsl

S posebnim naglaskom na ručnu izradu, brand ZiZZa bavi se izradom cipela od kvalitetnih prirodnih materijala. „Izrada jednog modela naših cipela počinje mojom idejom koju prenosim na papir, odnosno dizajnom, zatim taj isti dizajn naš modelar razrađuje i pravi šablone po kojima se koža kroji i šije. Dalji rad je prepušten majstorima (obućarima s iskustvom kada govorimo o ručnoj izradi) koji donose krajnji proizvod.

Svaka od ovih etapa se odvija u različitim gradovima (Tuzla, Gračanica, Sarajevo) što daje posebnu draž našim cipelama. Naravno, lično prisustvujem svakoj etapi.“ – otkrila nam je dizajnerica branda ZiZZa shoes, Zerina Gerić.
ZiZZa mini praznična kolekcija je  izrađena od baršuna i kože  u elegantnim nijansama crvene, bordo, zelene, crne,  zlatne i srebrene, a nosiva je u raznim svečanim prilikama, posebice kroz ovaj blagdanski mjesec. U ponudi je osam različitih modela, dostupnih u više različitih boja, a ova linija je upotpunjena i ručno rađenim ukrasima koje potpisuje bh.brand nakita Lota art, točnije biserima i mašnama. Dio kolekcije donosimo u nastavku.

zizashoes modamo 1

zizashoes modamo 2

zizashoes modamo 4

zizashoes modamo 3

zizashoes modamo 5

 

 Foto: Zizza shoes

Članci koje smo odabrali za vas