sunglasses-trends1

Sunčane naočale davno su prešle status dodatka koji nas samo štiti od sunca. Danas su one dio našeg stilskog identiteta i jedan od načina uz koji možemo iskazati naša razmišljanja i pokazati karakter.

Uz naočale s reflektirajućim staklima naša otkačena strana će doći do izražaja, mačkaste naočale pokazat će našu strast prema minulim dobima, dok će modeli s ukrašenim okvirom jasno pokazati zašto je Anna Dello Russo naša stilska dvojnica. I ikako se veselimo iz sezone u sezonu saznati koji su to noviteti u svijetu ovog modnog dodatka, tri modela uvijek zadovolje naše nepce i učine da se osjećamo cool dok ih nosimo.

#Avijatorske naočale
Model koji je stekao status kultnog u svijetu sunčanih naočala.

02

#Mačkasti model
Još davne 1950. Marilyn Monroe je pozirala u svom primjeru omiljenih „mačkastih“ naočala, a danas, naočale s neobičnom okvirom ponovno su se vratile kao jedan od omiljenih modela brojnih dama. Ovisno o obliku lica birajte i veličinu okvira koji će najbolje naglasiti vaše crte lica.

01
#XXL model pravokutnog oblika
Ovaj model odlično će pristajati damama okruglog ili ovalnog oblika lica. Kutovi pravokutnih naočala uravnotežiti će i omekšati vaše lice. Igrajte se s nijansama okvira i stakla i pronađite model koji će odlično pristajati vašem karakteru.

03

 

Članci koje smo odabrali za vas