Još jedna dizajnerska suradnja koju volimo 

  h_m_versace_modamo-1 Nakon planetarnog uspjeha Lanvin kolekcije za H&M, švedska high street kuća udružila je snage sa još jednim poznatim imenom-Versaceom.
Iako je još prije par godina Donatella komentirala kako nikada ne bi surađivala s high street kućama, izgleda da je u ime komercijalizma ipak promijenila mišljenje.
Poštujem svakoga tko to radi. No razlog zbog kojega ja ne bih s njima surađivala jest činjenica da naporno radim kako bi Versace imao etiketu luksuznog branda. Mislim da bi suradnja sa H&M-om napravila polemike po tom pitanju.“-komentirala je Donatella.
Prije par dana  Donatella je objavila novu suradnju i prokomenitirala kako će to biti luksuzna linija koja će imati prepoznatljivi Versace potpis.
Oduševljena sam suradnjom s H&M-om i što imamo mogućnost proširiti svoju publiku. Kolekcija će bit prava esencija Versacea, što će biti idealno za H&M i Versace obožavatelje.“-nadodala je.

 

Iz H&M su također imali samo riječi pohvale o novoj suradnji.
Versace je jedan od najvažnijih brendova u posljednje vrijeme i njihova kolekcija za H&M će biti glamurozna i predstavljat će sve ono što stoji iza imena Versace. Donatella Versace će s nama podijelili ikonske kreacije iz arhive. Ovo je suradnja vrijedna slavljena i idealna je za party sezonu. – komentirala je Margareta van den Bosch, kreativni savjetnik H&M-a.“

Osim toga, Donatella je jednu od haljina iz kolekcija za H&M već nosila na predstavljanju muške kolekcije u Milanu, a sudeći prema prvim fotografijama sigurni smo da će i ova kolekcija biti razgrabljena sa polica.

h_m_versace_modamo-6


D.P.

Članci koje smo odabrali za vas