tshirt naslovnaNe postoji univerzalniji način da iskažemo naš stav, smisao za humor ili nostalgiju za određenim vremenima kroz odjeću od vječnih majica s porukama!

Model koji nam dozvoljava da otkrijemo našu ljubav prema određenim glazbenim žanrovima, memo fotografijama ili ikonama stila čini stalnu postavu našeg ormara i svakodnevna izdanja čini znatno zabavnijima. Ne samo da mame osmijeh na lice osobi koja ih nosi, nego i svim osobama koje sretnete odjeveni u svoj omiljeni Tshirt. U zimskih mjesecima nosimo ih ispod košulja i sakoa te ih činimo šarmantnim djelom slojevitih izdanja. Zauzimaju i gotovo stalnu postavu kolekcija modnih kuća, ali i high stret brandova.
High street dućani redovito predstavljaju linije koje uz grafike i smiješne citate na majicama, simpatije kradu i zanimljivim vezom kao i nešto drugačijim adaptacijama kultnih filmova, fotografija i logotipa kroz grafike i natpise.
Kako biste i vi obojili svakodnevnicu i pokazali i vašu opuštenu stranu, obogatite vašu garderobu nekim od ovih modela.Foto: pinterest.com, zara.com, hm.com

Članci koje smo odabrali za vas