vjencanice nsl

Zamišljali vi svoju vjenčanicu sa ogromnom mašnom na leđima u stilu Blair Waldorf, krojenu iz dva dijela ili s mnoštvo neobičnih aplikacija, high street brandovi imaju sjajnu ponudu za vas.

Iako nezamislivo izgleda koračanje prema svom budućem supružniku noseći upravo haljinu koju ste naručili online ili kupili u obližnjem shopping centru, bez da ste ju prethodno isprobali pred vašim najbližima u ulozi modnog žirija, ovi brandovi nam dokazuju svoju jačinu na ovom polju upravo svojim svevremenskim dizajnom, pristupačnim cijenama i velikom raznolikošću ponude. Čipka, saten ili peplum, otvorena ramena ili perje sa šljokicama na dnu, na vama je da birate, ali ćete nepogrešivo izgledati veoma elegantno i posebno.
Osim toga, imate veliki izbor romantičnih nude haljina, kao i onih u sivoj ili blijedo plavoj i žutoj nijansi, a pobrinuli su se da izdvojimo i one modele u već poznatoj bijeloj boji s tradicionalnom čipkom i živopisnim aplikacijama. Jedino što trebate napraviti je sljedeće haljine zabilježiti i pogledati jer vam donosimo kreacije u kojima ćete vidjeti sebe sa velom na kosi govoreći: 'Uzimam.'

Foto: asos.com, hm.com, thereformation.com 

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica blagdani vodic

insta nsl