tropic kupacikostim

Uz omiljeni retro šorc rado ćemo ispijati koktele na plaži. Od sunca skriveni šeširom velikog oboda sa slatkom porukom i sa japankama pored te sa tek nekoliko narukvica prijateljstva spremni smo za dan na plaži!

kombinezon

Za večeras smo si u rokovnik zapisali druženje s dragim damama na terasi omiljenog nam lounge bara. Za tu priliku uz maslinasto zeleni kombinezon kombiniramo sandale sa upečatljivom mašnom, clutch torbicom te nakitom. 

jeanshaljina
Gingham kockice popularne su već desetljećima, a brojne retro dive iz sezone u sezonu nas motiviraju da ga nosimo u našim proljetnim kombinacijama. Danas ga nosimo u vidu sandala, te kombiniramo uz jeans haljinu te torbu preko ramena.

plavahaljinica


Pastelne nijanse nekako se suptilno uvuku u našu garderobu svakog ljeta. Svijetlo plavi tonovi, ružičasti i žuta, sve češće postaju dio naših dnevnih avantura. Danas smo za dugu to do listu i njeno obavljanje u gradu birali malu plavu haljinu te omiljene mokasinke.

metaliksuknja

Još uvijek, metalik suknja je jedan od dražih nam komada u ormaru. Dopada nam se njen statement prizvuk, nijansa koja se savršeno slaže s ljetnim koloritom koji vlada oko nas, ali i njena dužina, zbog čega ju možemo nositi od jutra do večeri. Uz nju nosimo bazičnu majicu, espadrile i torbu preko ramena.

cvijece pruge

Sve je tako ružičasto u našem danu, od topa na pruge sa uzorcima do sandala na vezanje sa kockastom petom. Na to kombiniramo prugaste hlače dubokog struka i torbu u rozoj boji. Naši današnji dodaci su sunčane naočale i nekoliko zlatnih narukvica.

zuto traper

 

Uz jeans suknju posuđenu iz mamina ormara i top otvorenih ramena prizivamo neka prošla vremena. Uz to sve obuvamo trendy Birkenstock sandala i preko ramena oblačimo torbu u žuto-bijelim prugama. Od nakita smo nanizali nekoliko zlatnih narukvica i stavili okrugle naušnice, a od sunca se krijemo bijelim sunčanim naočalama.

rugastahaljina
Pruge su uvijek pametna ideja, a danas ih nosimo u obliku cool haljine s volanima. Kombiniramo ju s ravnim sandalama, te crvenom torbom preko ramena. Od modnih dodataka, birali smo reflektirajuće naočale, te par prstenja.

tockastahaljina sandale

Za današnju šetnju gradom biramo neodoljivo romantičnu haljinu s točkicama. Ženstveni komad dodatno smo naglasili odabirom obuće s mašnom, dok od modnih dodataka biramo ceker te sunčane naočale i mnoštvo prstenja.