sividzemper 

 

Uz  naše omiljene crvene cipelice obožavamo kombinirati i svoje kožne hlače. Sjajan su kontrast. Na to smo sve obukli i debeli džemper, a sve stvari smo spremili u torbu sa uzorkom koju nismo preko ramena. Od dodataka smo stavili tek jednostavne duge naušnice i krenuli u šetnju s psom.

pastemp

 

Sunčan, no, hladan zimski dan koristimo za kombinaciju s visokim čizmama. Uz njih kombiniramo suknju u sivoj boji i džemper u pastelnim nijansama. Preko smo navukli topli dugi kaput i sve stvari spremili u crnu torbu sa biserima. Od dodataka biramo nekoliko ogrlica i spremni smo za šetnju.

smedikaput

 

Našem omiljenom crnom šeširu društvo prave predimenzionirana rolka i crne hlače. Na noge smo obuli bajkerske čizme i sve spremili u torbu sa krznom. Ogrnuli smo se kaputom u boji devine dlake.

crnoplavo

 

Kad želite jednostavnim komadima dati dozu odvažnosti, birajte modne dodatke u bojama. Mi smo uz crnu kožnu suknju birali džemper s mašnom i crni klasični kaput, a torbica sa suptilnim šljokicama i plave salonke cijeloj priči su dale glamuroznu notu.

sljokice

 

 

Šljokičastu haljinu kombiniramo uz crne salonke. Kako bismo preživjeli niske temperature vani, biramo dugi topli crni kaput, a sve stvarčice smo spremili u clutch šljokičastu torbicu. Od nakita biramo duge naušnice sa cvjetnim aplikacijama.

plisirsuknjaZa šetnju gradom danas biramo omiljenu plisir suknju uz koju nosimo džemper. Od hladnoće se branimo toplim gležnjačama i debelim čarapama. Look smo zaokružili crnim kaputom, naušnicama i torbom u crnim tonovima.

pidzama

Danas ne izlazimo iz svilene pidžame. Uz nju kombiniramo omiljene blagdanske čarape i papuče sa motivom soba. Sve to uz kavu serviranu u neodoljivim blagdanskim čašama i gledajući blagdanske filmove po tko zna koji put.

zelenaljubicastoUkoliko na poslovnom druženju želite izgledati dotjerano, uz komade koje imate u ormaru, poigrajte se s omiljenom midi suknjom i dodacima u jarkim bojama.

malacrvenahaljina

 

Mala crvena haljina je jedan od onih komada koji ne prima ni približno dovoljno ljubavi kao npr. mala crna haljina. Ipak, tko bi odolio dami u haljini u nijansi koja instantno privlači pozornost?
Upravo nju biramo večeras za druženje sa curama, uz šljokičasti model cipela i koktel prstenje.

mintsuknjaRomantična nota danas se nastavlja i kroz našu poslovnu kombinaciju. Jednostavan i elegantan džemper sjajno je društvo mint suknji, uz koju nosimo i upečatljive cipele na špic. Dugi kaput, siva torba i zlatni nakit zaokružili su ovaj look.