Sve haljine s premijera Harrya Pottera

   emansljpgPosljednji nastavak Harry Potera na premijerama diljem svijeta okupio je veliki broj obožavatelja koji su s nestrpljenjem iščekivali omiljene glumce. Osim glavnih glumaca, premijere su pohodila i poznata imena iz javnoga života od Anne Wintour do Clemence Poesy. No, najviše pozornosti je privukla mlada 21-godišnja glumica Emma Watson čija su red carpet izdanja postala glavna tema mnogim modnih medija. Glavni dodatak tijekom male turneji joj je bio osmijeh, a u odabiru haljina našla su se samo poznata svjetska imena.

Na londonskoj premijeri pojavila se u crnoj čipkastoj haljini Raphaela Lopeza, koji je jedan od omiljenih dizajnera mlade glumice. Nakon toga uslijedila je predivna haljina Oscara de la Rente koja je u gornjem dijelu ukrašena kristalima  i nastavlja se u velikim količinama tila u nježno sivoj nijansi. Za after party izbor je pao na kratku haljinu Elie Saaba u sivim tonovima.
Burberry kaput, traperice i fedora šešir su provjereni recept za duga putovanja, kojim se poslužila i Emma. Ubrzo je uslijedila još jedna premijera, ovoga puta u New Yorku na kojoj je Emma nosila dugu Bottega Venetta haljinu, za koju nismo sigurni da je najbolji izbor za mladu glumicu.
Cijela priča je završena pojavljivanjem u Lettermanovoj emisiji u ležernijem izdanju, kada je odabir pao na Balmanin top i Prada cipele na punu putu.

D.P.
Foto: Getty

Članci koje smo odabrali za vas