Kraljevski par u posjeti Los Angelesu

   Kate Middleton i princ William svoju kraljevsku turneju su ovog vikenda nastavili u Kaliforniji. Tek što je sišla s aviona u zračnoj luci, vojvotkinja od Cambridgea je zadivila u svilenoj haljini boje jorgovana dizajnerice Roksande Ilincic. Iste večeri uslijedio je domjenak u rezidenciji britanskog konzula, za koji je obukla jarkozelenu haljinu dizajnerice Diane von Furstenberg uz koju je nosila DVF clutch torbicu sa životinjskim uzorkom.
Subota je bila rezervirana za polo u Santa Barbari, gdje je William sa svojom ekipom izvojevao pobjedu. Nagradu im je dodijelila njegova supruga u Jenny Peckham haljini sa cvjetnim uzorkom. Iste večeri Kate i William su bili počasni gosti na gala domjenku BAFTA-e, gdje su se družili s Jennifer Lopez, Blake Lively i Nicole Kidman.

Za tu prigodu Kate se okrenula modnoj kući kojoj najviše vjeruje obukavši jednostavnu, ali prekrasnu Alexander McQueen haljinu dostojnu princeze.
U nedjelju ujutro novopečeni bračni par družio se s djecom u školi u problematičnoj četvrti Los Angelesa i sa američkim vojnim veteranima na specijaliziranom sajmu zapošljavanja. Kate je ovaj put odabrala plisiranu haljinu high street branda Whistles.
A.S.
Foto: Getty, Rex

Članci koje smo odabrali za vas