juliajudd

Na jučerašnjoj premijeri filma 'Everybody Knows' među gostima na crvenom tepihu bila je i šarmantna francuska glumica Julie Judd, koju smo upoznali kroz filmove Jackie (2016), House of Time (2015) i Head in the Clouds (2004).

Julia je započela svoje prijateljstvo s bh.dizajnericom još tijekom njenog showrooma u Parizu, a nastavilo se druženjem u Sarajevu na predstavljanju posljednje Belmine kolekcije. Još tada nam je Belma otkrila da će upravo njene kreacije Julie birati za predstojeći Cannes Film Festival.
Sinoć je Julie izgledala elegantno u dugoj rozoj šljokičastoj haljini iz Belmine Semi Couture kolekcije. Jednostavan kroj haljine upotpunjen je otvorenim leđima te zanimljivim izrezima na području struka koji su dali dodatnu dozu seksipila haljini. Kosa podignuta u pundžu te decentna nude torbica zaokružili su njeno izdanje.

juliejudd belmatvico

Julie Judd

belmatvicohaljina

Haljina iz Belma Tvico Semi Couture kolekcije

Ovom suradnjom, Belma je potvrdila da njen dizajn već polako prelazi granice regije, te da smo dobili još jedno kvalitetno domaće dizajnersko ime s kojim će se inozemni modni mediji i znalci tek upoznati.


Foto: Celebzz.com

Članci koje smo odabrali za vas