meghanmarkle7

Poznata glumica sa svakim novim pojavljivanjem u društvu svog zaručnika krade simpatije javnosti i medija. Na njen šarm malo tko može ostati imun, a stilske formule koje bira sjajna su lekcija u profinjenom i ženstvenom odijevanju. Buduća članica kraljevske obitelji već ima ispunjen društveni kalendar – na Dan žena se u Birminghamu družila sa članicama STEM organizacije koja podupire i podržava rad mladih uspješnih žena.

Za opušteno druženje s damama birala je sjajan dvobojan kaput u potpisu J.Crew, koji je upotpunila jednostavnom bijelom AllSaints dolčevitom, mini plavom Altuzarra torbicom, poslovnim crnim hlačama te sjajnim crnim salonkama u Manolo Blahnik potpisu. Elegantno, jednostavno, a opet s trendy notom, ovo izdanje bismo lako mogli kopirati i u našu svakodnevnicu.

meghanmarkle4

meghanmarkle8

meghanmarkle9


Za proslavu Dana Commonwealtha te prvo pojavljivanje s cijelom kraljevskom obitelji u javnosti, Meghan je birala svečanu kombinaciju jednostavne midi haljine u tamnoplavoj nijansi, kaputa i šešira u identičnoj bijeloj boji te klasičnu clutch torbicu i salonke. Kate je također izgledala elegantno u mornarsko plavoj kombinaciji od glave do pete, a uz odabire jednostavnih krojeva kaputa te identičnih salonki, Meghan i Kate su bile poput stilskih blizanki.

 

meghanmarkle2

meghanmarkle3

meghanmarkle6

 

Foto: harpersbazzar.com, popsugar.com

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica blagdani vodic

insta nsl