meghan harry 1

Danas oko 15h po lokalnom vremenu, svi su nestrpljivo iščekivali prvo zajedničko pojavljivanje Meghan i Harrya kao novopečenih zaručnika. Popularna glumica, UN aktivistica, spisateljica i strastveni foodie u vezi je s princem Harryem već više od 7 mjeseci, te su špekulacije o zarukama prisutne u javnosti već neko vrijeme.
Medije su dočekali u Bijelom vrtu u Kensington palači, koji  je ujedno i svojevrstan memorijal princezi Diani.

Vidljivo uzbuđeni i s velikim osmijehom na licu, Meghan i Harry su pozdravili sve okupljene i odgovorili na par pitanja o zarukama. Princ je izgledao elegantno u klasičnom plavom odijelu, a Meghan elegantno u bijelom kaputu kanadskog branda Line.
Na upit kada je znao da je Meghan ona 'prava', odgovorio je „od trenutka kada smo se upoznali.“ Podsjećamo, novopečeni zaručnici su se upoznali na zabavi zajedničkih prijatelja prošlog ljeta, a jedini detalj oko samih zaruka koji su mediji saznali, jeste da su bile itekako romantične.
Meghan je također pokazala svoj zaručnički prsten koji je navodno dizajnirao sam princ, a koji je izradio Cleave and Company. Za izradu prsten korišteni su i dijamanti iz privatne kolekcije princeze Diane. 

meghan harry 3


Šarmantan kraljevski par instant je dobio simpatije medija, a sigurni smo da će javnost razveseliti s još novosti o zajedničkim projektima, humanitarnim misijama, ali i detaljima o kraljevskom vjenčanju koje je zapisano za 2018.godinu, točnije za naredno proljeće.

meghan harry 2Foto: harpersbazaar.com

Članci koje smo odabrali za vas