Prince-Harry-Meghan-Markle-Invictus-Games-2017


Jutros je kraljevska obitelj svojom objavom na Twitteru mnogima uljepšala ponedjeljak. Vijest o zarukama omiljene glumice i princa Harrya potaknula je brojne medije na objavu njihove ljubavne priče. Vjenčanje će biti održano narednog proljeća, a svi detalji oko vjenčanja i zaruka će biti objavljeni uskoro.  Meghan i Harry su se upoznali prošlo ljeto, a za njihovu romansu je javnost saznala početkom ove jeseni.

potvrda palaca

 

Mnogima je simpatije Meghan ukrala intervjuom za magazin Vanity Fair, gdje je iskreno progovorila o svojoj ljubavi s princem. „Mi smo dvoje ljudi koji su sretni i uistinu zaljubljeni. Hodali smo već oko šest mjeseci prije nego je to postala novost za javnost i radila sam cijelo vrijeme, tako da jedina stvar koja se promijenila jeste ljudska percepcija.“ – nadodala je Meghan. Novopečenim zaručnicama čestitke su već uputili roditelji Meghan Markle, kao i Kate i William.

potvrda meghan roditelji

 
P.S. Jedva čekamo saznati sve detalje oko vjenčanja, posebice rad kojeg dizajnera će birati ova uvijek dotjerana glumica.

Članci koje smo odabrali za vas