Prince-Harry-Meghan-Markle-Invictus-Games-2017


Jutros je kraljevska obitelj svojom objavom na Twitteru mnogima uljepšala ponedjeljak. Vijest o zarukama omiljene glumice i princa Harrya potaknula je brojne medije na objavu njihove ljubavne priče. Vjenčanje će biti održano narednog proljeća, a svi detalji oko vjenčanja i zaruka će biti objavljeni uskoro.  Meghan i Harry su se upoznali prošlo ljeto, a za njihovu romansu je javnost saznala početkom ove jeseni.

potvrda palaca

 

Mnogima je simpatije Meghan ukrala intervjuom za magazin Vanity Fair, gdje je iskreno progovorila o svojoj ljubavi s princem. „Mi smo dvoje ljudi koji su sretni i uistinu zaljubljeni. Hodali smo već oko šest mjeseci prije nego je to postala novost za javnost i radila sam cijelo vrijeme, tako da jedina stvar koja se promijenila jeste ljudska percepcija.“ – nadodala je Meghan. Novopečenim zaručnicama čestitke su već uputili roditelji Meghan Markle, kao i Kate i William.

potvrda meghan roditelji

 
P.S. Jedva čekamo saznati sve detalje oko vjenčanja, posebice rad kojeg dizajnera će birati ova uvijek dotjerana glumica.

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica blagdani vodic

insta nsl