lidija lesic torba nsl

Lidija je jedna od onih dama koja će sa svojom ljubavlju prema boho komadima, sunčanim naočalama te opuštenim ležernim kombinacijama brzo ukrasti vašu pozornost.

Vjerojatno je to i glavni razlog zašto ova lijepa Zagrebčanka broji 15.2 pratitelja na Instagramu. Promatrajući njene avanture kroz usklađen i stilski zanimljiv Instagram feed, jasno je da njena užurbana svakodnevnica stavlja pred nju brojne izazove, koji uključuju brojne poslovne obveze, putovanja i druženja s dragim ljudima.

lidija lesec 01

Uz takav raspored, jasno je da smo željeli zaviriti i u njenu torbu i otkriti koji dodaci joj pomažu da ostane dotjerana, organizirana i stylish od jutra do... narednog jutra, stoga u nastavku saznajte što Lidija kaže o svojoj torbici i onome što ćete u njoj pronaći. 

***

Kao i svaka žena ovisna sam o torbama i torbicama (cipelama, naočalama, beauty proizvodima... dalo bi se tu nabrojati), stoga ih imam popriličan broj.

Ovisno o kombinaciji, potrebi i raspoloženju, mijenjam ih, kao i sami sadržaj u njima. Obožavam ovu Mura Pehnec torbicu te ju nerijetko nosim i u jesenskim danima. :)

Ono bez čega ne mogu ići nikamo su definitivno mobitel, ključevi, papirnate maramice te Jane Iredale 'spas' za moje usnice.

Bez novca se ne može, ali bez novčanika može (i mora), budući da tako nalaže veličina torbice. U takvim slučajevima samo strpam gotovinu i osobnu iskaznicu u neki od pretinaca sa zatvaračem.

Kako bi moje ruke bile njegovane, tu je neizostavna BIOBAZA krema za ruke obogaćena bademovim uljem, karite maslacem i vitaminom E koja u trenu zagladi moje ruke te ih obavija osvježavajućim mirisima lavande i bergamota.

Današnji tempo i način života definitivno ostavi trag na našim očima stoga u torbici uvijek imam La Prairie iluminator i korektor kako bih prekrila podočnjake nakon dana provedenog uz kompjutor.

Nešto bez čega u posljednje vrijeme ne mogu su MAC-ovi tekući mat ruževi koji su savršeni i zaista dugotrajni. Podignu svaku kombinaciju u trenu. Obožavam.

Ono što me razveseli jeste 'Cic i svila' Julijane Matanović – predivne životne priče za koje uvijek nađem 5 minuta vremena.

Vlasnica sam barem 30 sunčanih naočala (Bože, nadam se da ovo nije grijeh), a ove Gucci su mi trenutno najdraže... ukoliko nisu na glavi, tada se svakako nađu u torbici za svaki slučaj. :)

lidija lesic torba modamo 01

 

Foto: Privatni album

Članci koje smo odabrali za vas